do kibiców i nie tylko ;)

Temat przeniesiony do archwium.
witam czy moge liczyc na kogos kto napisałby mi słowa do o to tej piosenki prosto z SAN SIRO dlatego najlepiej jak ktos jest kibicem Milanu ale nie musi nim być

ta piosenka nosi chyba tytół come sempre a inizio stagione ! tyle wiem :P

chodzi mi o słowa po włosku ale jak ktos by byl miły to moze tą piosenke przetłumaczyć na polski sserdecznie dziekuje i pozdrawiam ! ! !
Come sempre a inizio stagione

interista fai lo spaccone

lo Scudetto la Coppa Campioni

sono sogni per voi coglioni

interista diventi pazzo

son 10 anni che non vinci un cazzo

in trasferta è troppo lontano

non ti muovi mai da Milano

non cantate non caricate

ma allo stadio che cazzo fate?

Puoi gridarlo fin quando vuoi ma Milano

SIAMO SOLO NOI!!!
kibicuje Interowi.od lat..
zobacz sobie http://web.tiscali.it/veriultras/testi.htm
Tu sei interista, vero?
napisz do stokrotkaverde, ona jest kibolowa, nie zagnie jej nikt i nic, bo jest najlepsza, zna wszystkie przyspiewki i ratowala ludzi na meczach wyjazdowych... :]tylko uwazaj jesli w tekscie jest slowo "segnare":]
dzięki wam serdeczne !!! ;)
Tlumaczenie,nie przylozylam sie zbytnio bo i tak ktos tu przyjdzie i bedzie chcial poprawiac to po co mi sie wysilac. Jak zwykle do początku sezon interisto grasz cwaniaka Zwyciezca Pucharu Mistrzostw są mrzonkami dla was palnaty/h.je, interisto oszalejesz bo 10 lat , że nie zwyciężasz kut..sy/hu.e na wyjezdzie i' zanadto dalekiego nie oddalasz się nigdy od Mediolanu nie śpiewacie naladowani to co robicie ku..sy/hu.e, tu na stadionie? Możesz krzyczec dokad chcecie ale MILANEM JESTEŚMY TYLKO MY!!!
kibolowa to brzydkie slowo kojarzy sie z ubikacja ,z szaletami miejskimi ..konkretnie z babcia klozetowa.Chcialas mi przykrosc sprawic?
poprawa,,,mozecie krzyczec do kad chcecie..l,mn.
albo l ,poj. i nas wkraju wszystko leci w l.mn.bo odnosi sie do grupy osob a nie pojed.osoby w tym przypadku interisty.spadam z tad
Jak już poprawiamy błędy to zacznijmy od siebie: DOKĄD, SKĄD - razem!
;)
a ponadto suppi w Kodeksie Karnym jest artykul, ktory mowi ,ze jesli nie udzielisz pomocy osobie bedacej w sytuacji zagrozenia zycia i tej osobie cos sie stanie ,a ty stoisz i tylko patrzysz ,to odpowiadasz za jej smierc,kalestwo na rowni ze sprawca,jako wspolsprawca,ponosisz opowiedzialnosc karna za nie udzielenie pomocy,czyli pare latek w ciupie.A to mi sie nie usmiecha...nieznajomosc prawa nie jest tlumaczeniem potem,ze to nie wiedzialam,nie znalam sie na KK...etc.itd.itp Siamo a posto suppi?
chyba czeka mnie wizyta u okulisty,ja nigdy nic nie widze,porco cane!slepa jak krecik jestem i sie wstydze teraz...
stokrotka jak dobrze przetlumaczesz to nikt cie nie bedzie poprawial tylko nie zmieniaj sobie slow :)))
teraz to z1 0 lat bedziesz jechala na tym tekscie? a co bedzie na starosc?
ja jestem jeszcze mloda wiec jest czas a tak w ogole to sama zaczelas .
na bycie grzecznym wobec starszych i nie bycie kasliwym i uszczypliwym jes odpowiedna pora teraz ,a nie odkladanie na pozniej..bo mam czas...:D milego dnia mloda
:) postaram sie to naprawic w jak najszybszym czasie ale ciezko mi bedzie :)))
Mi z ubikacja kojarza sie Twoje ustepy z KK:)
w KK nie ma zadnych ustepow,sa artykuly i paragrafy moja droga niedoinformowana,masz zle skojarzenia w tym przypadku,przykro mi doprawdy z twojego powodu..ja miewam tez rozne skojarzenia ,ale staram sie doze dowcipu przynajmniej
Temat przeniesiony do archwium.

« 

CafeItalia