na wloski prosze o sprawdzenie i pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
wyjasnil mi,ze to,co wydarzylo sie,bylo nastepstwem odszczepienia kawalka kosci miekkiej / chrzastki /,

mi ha spiegato quello che ha capitato c'era la successione ...???
mi ha spiegato che quello che è capitato,è successo a causa del distacco dell'osso molle/della cartilagine.

kosc miekka-coz to takiego?
Czesc! mam prosbe przetlumaczci mi ten tekst Z gory dziekuje!!!
Ciao!!! Le vacanze sono finite ed ora si torna a studiare....
scusa se nn ti ho risposto prima, ma internet ce l'ho solo all'università.
Come sono andate le vacanze? Spero tutto bene e che ti sia divertita! A me tutto ok... peccato che le vacanze sono finite...
ps: nn ti preoccupare che il contatto nn lo perderemo.
un saluto a tutti...
czesc.Wakacje sie skonczyly i czas wrocic do nauki.Wybacz,ze nie odpowiedzialem wczesniej ale internet mam tylko na uniwersytecie.Jak minely wakacje/swieta.?Mam nadzieje wszystko ok ,i ze dobrze sie bawilas.U mnie wszystko dobrze.Szkoda,ze wakacje sie skonczyly.
ps.nie martw sie,nie stracimy kontaktu.
pozdrowienia dla wszystkich
powstala swietna stronka internetowa "nasza-klasa',ktora mozesz rowniez kreowac,nawiazac kontakty z ludzmi z podstawowki i ogolniaka,poogladac zdjecia.stworzyli ja nasi studenci i zdazyli juz niezle zarobic sprzedajac licencje Niemcom.-

e'stato creato un sito veb ottimo,si chiama "la nostra classe",quale puoi creare da solo,contattare con gente da scuola elementare,liceo,guardare le foto.questo sito sono creati i nostri studenti e gia' guadaniato vendendo la licenza a tedeschi
kasia z milano kosc miekka inaczej chrzastka,ktora znajduje sie w stawach.
bardzo dziekuje, a moglabym prosic o poprawienie tekstu dot.naszej klasy?
è stato creato un'ottimo sito web che si chiama"la nostra classe" il quale puoi creare,modificare,allacciare i contatti con le persone della scuola elementare,liceo ecc,guardare le foto.Questo sito è stato creato dai nostri studenti che sono già riuscuti a guadagnare dei bei soldi vendendo la licenza ai Tedeschi.
kasia z milano b.dziekuje i pzdr
:D
a taki wspaniały portal już znacie?

http://www.nasza-cela.prv.pl/

ciekawe kiedy Niemcy kupią od nas licencję...;-DD
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę