z polskiego na włoski

Temat przeniesiony do archwium.
31-54 z 54
| następna
Lascio la notte e aspetto il giorno con te nella mente e nel cuore.
Zostawiam noc i czekam dnia z toba w moich myslach i sercu

Notte Tesoro.. Ti Penso, Ti Sogno 6 la Principessa dei sogni miei.
dobranoc skarbie mysle o tobie snie o tobie jestes ksiezniczka mych snow
Notte, ti mando tanti dolci baci che ti accarezzino e ti coccolino tutta la notte.
dobranoc , wysylam dozo slodkich pocalonkow kture sie przytulaja i pieszcza cala noc
Tu splendida emozione, tu splendida certezza, tu non sei una sogno ma
una splendida realtà.
przepiekna emocjo ,przepiekna oczywistoscio nie jestes snem lecz wspaniala realnoscia
Stanotte ho ammirato il cielo,era colmo di stelle,ma mancava quella piu' bella...TU!!
tej nocy podziwialem niebo ,bylo pelne gwiazd ,brakowalo tylko tej najpiekniejszej - ciebie
Il sogno che esisti è vero... Ti stringo per dirti che i
sogni son belli come il tuo volto...
sen ze istniejesz jest prawdziwy , sciskam cie zeby ci powiedzies ze sny sa piekne jak tyoja twarz
Nessun sogno della mia mente cancellerà mai un sogno del mio cuore.
nigdy zaden sen nie wymaze snu mojego serca
Se i miei occhi si chiudono è per trovarti in sogno.Buona Notte Amore Mio.
zamykam oczy by cie odnalezc w snach . dobranoc moje kochanie
Ascolta, soffice, in un soffio, la voce di chi ti ama fluttuerà
posluchaj delikatnosci w podmuchu , glos tego kto cie kocha zadrzy
nella notte, e nel tuo sonno, i nostri pensieri si congiungeranno..
Buona Notte Amore mio...

Sei il solo cielo della mia terra e la mia parte di cielo.Sogni d'Oro Amore.

Delle stelle che ammirai io non scelsi che quella che amavo e da allora io
dormo con la notte.Sogni d'Oro mia Adorata.

Baci ardenti come il sole, baci profondi come la notte sono
quelli che ti voglio donare Amore Mio.Buona Notte.

Sulle mie ciglia non cade più il sonno, poiché il tuo amore sempre lo scaccia.

Se la luna non avesse gia' un nome la chiamerei come te,anche se non
e' abbastanza bella per esserti paragonata.Buona Notte.

Se io fossi il sole e tu la luna,nel mondo non ci sarebbe più luce,la nostra
eclissi oscurerebbe il cielo.Sei sempre nei miei sogni.
Darku dzlaczego tyle bledow popelnisz w pismie?dla zartow?

Tak jakos :)
Dobra ,Darek popracuj nad bledami ,a ze jestes tu od wczoraj to ci powiem,nie rób za foletowego jelonka i nie tlumacz panienkom wszystkiego skoro one nawet palcem nie chca kiwnac same,żadamy czasem wkladu wlasnego...rozumiesz ,poobserwuj troche tutaj..pomalu..pomalu..skoro pannie odradzasz makarona to dlaczego jej ulatwiasz dalsze bajerowanie z tymze makaronem,no bo przetlumaczyles jej..:D
nella notte, e nel tuo sonno, i nostri pensieri si congiungeranno..
Buona Notte Amore mio...
w nocy i we snie nasze mysli sie polacza ,dobranoc moje kochanie
Sei il solo cielo della mia terra e la mia parte di cielo.Sogni d'Oro Amore.
jestes jedynym niebem mojej ziemi i moja jego czescia ,slodkich snow kochanie
Delle stelle che ammirai io non scelsi che quella che amavo e da allora io
dormo con la notte.Sogni d'Oro mia Adorata.
z gwiazd kture podziwialem (niech ktos dokonczy bo nie jestem pewny)
Baci ardenti come il sole, baci profondi come la notte sono
Pocalunki sa rozrzazone jak slonce i glebokie jak noc
quelli che ti voglio donare Amore Mio.Buona Notte.
ci co chca ci podarowac milosc moje kochanie .dobranoc

:)

Sulle mie ciglia non cade più il sonno, poiché il tuo amore sempre lo scaccia.

Se la luna non avesse gia' un nome la chiamerei come te,anche se non
e' abbastanza bella per esserti paragonata.Buona Notte.

Se io fossi il sole e tu la luna,nel mondo non ci sarebbe più luce,la nostra
eclissi oscurerebbe il cielo.Sei sempre nei miei sogni.
Dobra ,Darek popracuj nad bledami ,a ze jestes tu od wczoraj to ci powiem,nie rób za foletowego jelonka i nie tlumacz panienkom wszystkiego skoro one nawet palcem nie chca kiwnac same,żadamy czasem wkladu wlasnego...rozumiesz ,poobserwuj troche tutaj..pomalu..pomalu..skoro pannie odradzasz makarona to dlaczego jej ulatwiasz dalsze bajerowanie z tymze makaronem,no bo przetlumaczyles jej..:D

czesc :) tlumacze dla zabawy , troche sie nudze
Gillena!!! Nie jestem jakaś tam "panienka"!!! I nie pozwole sobie na obraze!!! bedac zalogowaną od 7 grudnia tylko kilka razy raptem poprosiłam o pomoc w tłumaczeniu! Te ostatnie nie sa dla mnie aż tak ważne, stwierdziłam, ze jesli ktoś ma czas i ochote to przetłumaczy, a jeśli nie to nie, nie bede płakać z tego powodu!!! I nie obrażaj również Darka, nie jest żadnym jelonkiem, tylko osobą która może pomóc i to czyni, w przeciwieństwie do Ciebie.....
A TOBIE DARKU PIĘKNIE DZIĘKUJĘ ZA POMOC!
dla mnie :panienka ,panna to narzeczona..."u nas na dzielnicy tak sie mowi w stolcy" i nie ma o co sie obrazac.Brdzodziwne ze poczulas sie obrazoan,moze jestes obrazalska z urodzenia ,ale po mojej wklejce o ksiazced nie powinnas wydumywac sobie mozliwosci ataku z mojej strony, a co do "foletowych jelonkow"to wrzuc Darku ta fraze do wyszukiwarki i wyjdzie ci cos nie cos na ten temat,to tez nic obrazliwego z mojej strony.Tu na forum inna lata co dechą dowala .I to nie jestem ja.Darek sie na mnie napewno nie obrazil to prawdziwy fACET
Notte, ti mando tanti dolci baci che ti accarezzino e ti coccolino tutta la notte.
dobranoc , wysylam dozo slodkich pocalonkow aby cie przytulaly i piescily cala noc

Popravilem . :)
straszne literowki,przepraszam
dUzo pocalUnków
gillena 7 Lut 2008, 17:46 odpowiedz Zgłoś wpis do usunięcia
dUzo pocalUnków

:( nic nato nie poradze
nie wirze ci,tak jak nie wirze ze bedzies tu robil za foletowego jelonak.Ty?prwdziwy facet?Bo jakies tam narzeczone/ po mojemu panienki/ musza sie wdzieczyc do makaronirzy?A gdzie meska godnosc i honor?
sorry za literowki nie wierze ci,tak jak nie wierze ze bedzies tu robil za foletowego
>jelonka.Ty?prawdziwy facet?Bo jakies tam narzeczone/ po mojemu
>panienki/ musza sie wdzieczyc do makaroniarzy?A gdzie meska godnosc i
>honor?
sorry za literowki nie wierze ci,tak jak nie wierze ze bedzies tu robil za foletowego
>jelonka.Ty?prawdziwy facet?Bo jakies tam narzeczone/ po mojemu
>panienki/ musza sie wdzieczyc do makaroniarzy?A gdzie meska godnosc i
>honor?

Co to jest foletowy jelonek ?
Fioletowy jelonek jest osobą tłumaczącą sms-y inteligentnym dziewczyną:

http://www.wloski.ang.pl/Wlosi_Hiszpanie_PRZYSTOJNI_27924.html
ale sie usmialam...jestesmy na fiolecie..ty i ja i oni i panny..widzisz foletowe tlo?jelonek to zwykly jelen co odwala robote za innych co im sie nie chce robic/uczyc/pisac/...a foletowy jelonek to ty?darku czy sie myle/mysle ,ze sie myle! to niemozliwe zebys chcial robic za foletowego jelonka? mam racje...znasz sie na zartowaniu? wczoraj mi udowodniles, ze sie znasz!
Fioletowy jelonek jest osobą tłumaczącą sms-y inteligentnym dziewczynOM..darku Inf sie ciagle uczy polskiego,wiec staraj sie patrzec przez pryzmat jego staran..
Nie, nie strzeliłam focha, tylko się troche wkurzyłam! I nie jestem fochmistrzem od urodzenia...Poczułam się bardzo głupio...po prostu...A jezeli chodzi o tę "panienke", to wiesz, nie jestem wszechwiedząca i nie domyslam się wszystkiego, co ludzie mają na mysli...I jak juz pisałam wcześniej, bywam tu bardzo rzadko...Pozdrawiam!
Inf.. - infiltrato lol.
Bez obrazy ,zartuje .Ale dobrze miec prawdziwego wlocha do tlumaczenia.
panna,panienka to takie staroswieckie eleganckie powidzenie nawiazujaca do stanu cywilnego danej osoby plci zenskiej...pamietam prababcie z Kresow,jak to uzywala....milo wspominam.No i podoba mi sie jak chlopcy na Powislu tak nawijaja..a jak twoja panna?panne masz? ..zobacz jakie to symaptyczne..nie miej do mnie uprzedzen aga,wiem ze ludzie sa dziwnie w wirtualanym swiecie,odreagowywuja problemy z reala.Ja tu wpadam by troche sie pouczyc od madrzejszych od siebie i by troche 'porechotac' jak to mowie,zabawic sie...to moje odreagowywanie swiata codziennego.Dzisiaj darek dal mi 'porechotac',fajny jest,no nie?pomocny chlopak
Jestem Polakiem którego pierwszymi językami był włoski i angielski
kiedys posadzilam naszego Infiltrato ,ze jest z Matrixa..he he
Mam klawiature bez kresek dlatego zamias "książki, treść" (tekst zkopiowany) ,pisze ksiazki , tresc , a ortografia swoja strona . :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-54 z 54
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę