Zyczenia urodzinowe dla ukochanego sprawdzenie

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszę o sprawdzenie życzeń urodzinowych:

Amore, in questo magnifico giorno voglio ti augurare, che tu sia sempre felice e contento in ogni istante della tua vita.Sopratutto non ti cambi mai, sai sempre come tu sai adesso, come io amo.

E che siano compiuti tutti i tuoi sogni che tu non abbia mai nessuni preocupazioni...

Auguro io con:

Kochanie, w tym wspaniałym dniu chciałabym ci życzyć, abyś był zawsze szczęśliwy i zadowolony z każdej chwili twojego życia. Przede wszystkim nigdy się nie zmieniaj bądź zawsze taki jaki jesteś, jakiego kocham.

I żeby spełniły się twoje wszystkie marzenia oraz żebyś nie miał żadnych zmartwień...

Życzę ja z:
Pomoże ktoś? ;))
Naprawdę bardzo prosze, pomóżcie :)
Amore, in questo SPLENDIDO giorno voRREI augurarTI, che tu sia sempre felice e contento in ogni istante della tua vita.Sopratutto non CAMBIARE mai, SII sempre come tu sEi adesso, CHE TI amo.

E che siano compiuti tutti i tuoi sogni che tu non abbia mai nessuni preocupazioni...

TI Auguro con:

Poczekaj niech ktoś na to jeszcze zerknie :)
Dziękuje Ci bardzo, jak widać zrobiłam wiele blędów, włoskiego uczę się dopiero kilka miesięcy ;) Móglby ktoś jeszcze rzucić okiem dla pewności? :) Nie chcę Napisać życzeń z błedami ;p
Sprawdzi ktoś??? Prooosze ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego