--hmm..racja
Mój wolny czas jest bardzo dobrze spędzony...byloby lepiej napisac:Swoj wolny spedzam czas w ulubiony sposb ---- Po lekcjach prawie codziennie zostaje na zajęcia sportowe. --Codziennie po lekcjach uprawiam zajecia sportowe
Kiedy wracam do domu i się pouczę , zazwyczaj spotykam się z przyjaciółmi razem wychodzimy do kina, jeździmy na rowerze, spacerujemyl. ---Po powrocie do domu odrabiam lekcje ,potem spotykam sie z przyjaciolmi, wowczas albo spacerujemu albo jezdzimy na rowerach--bo chyba wszyscy nie jezdzicie na 1 rowerze?--itd itd :D Rozmawiamy i smiejemy sie--itd..itd..ze sposobu w jaki napisalas te zdania wyraznie widac ze BARDZO CZESTO grasz na konsoli..wlasnie to jest niesamowicie wyraziste tu..twa ulubiona konsola az tu bije w oczy----Nie pisze zlosliwie po prostu mysle na glos..jak ja to widze...a widze rowniez, ze masz bardzo duzo wolnego czasu...ze nie masz w nim miejsca na odrobienie zadania z jez wloskiego.Ej pomysl sama..my tu siedzimy z tej strony ekranu...i widzimy to wszystko..zabawne no nie?...jak sobie poradzilas z brakiem pracy domowej?..ej, zdradz sekret ...prosze! Please...interesuje mnie dalszy ciag tej historii :D