czy ktoś może mi to przetłumaczyć ? PILNE !!

Temat przeniesiony do archwium.
Mój wolny czas jest bardzo dobrze spędzony. Po lekcjach prawie codziennie zostaje na zajęcia sportowe. Kiedy wrócę do domu i się pouczę , zazwyczaj spotykam się z przyjaciółmi razem wychodzimy do kina, jeździmy na rowerze, spacerujemyl. Dużo rozmawiamy ze soibą i śmiejemy się. Po powrocie do domu często gram na konsoli, słucham muzyki, oglądam telewizje. Potem pomagam mamie. Jeśli mam jeszcze wolny czas to serfuje po internrcie, rysuję i gram na gitarze. Podczas wolnego czasu nigdy się nie nudzę, zawsze mam jakieś ciekawe zajęcie.
..
N a forum zdan domowych za uczniow nie odrabiamy.
SettediNove, bravo!
Ja bym delikatnie zasugerowała pomoc w nauce języka polskiego,a dopiero pózniej.....hmmm cała reszte
--hmm..racja
Mój wolny czas jest bardzo dobrze spędzony...byloby lepiej napisac:Swoj wolny spedzam czas w ulubiony sposb ---- Po lekcjach prawie codziennie zostaje na zajęcia sportowe. --Codziennie po lekcjach uprawiam zajecia sportowe
Kiedy wracam do domu i się pouczę , zazwyczaj spotykam się z przyjaciółmi razem wychodzimy do kina, jeździmy na rowerze, spacerujemyl. ---Po powrocie do domu odrabiam lekcje ,potem spotykam sie z przyjaciolmi, wowczas albo spacerujemu albo jezdzimy na rowerach--bo chyba wszyscy nie jezdzicie na 1 rowerze?--itd itd :D Rozmawiamy i smiejemy sie--itd..itd..ze sposobu w jaki napisalas te zdania wyraznie widac ze BARDZO CZESTO grasz na konsoli..wlasnie to jest niesamowicie wyraziste tu..twa ulubiona konsola az tu bije w oczy----Nie pisze zlosliwie po prostu mysle na glos..jak ja to widze...a widze rowniez, ze masz bardzo duzo wolnego czasu...ze nie masz w nim miejsca na odrobienie zadania z jez wloskiego.Ej pomysl sama..my tu siedzimy z tej strony ekranu...i widzimy to wszystko..zabawne no nie?...jak sobie poradzilas z brakiem pracy domowej?..ej, zdradz sekret ...prosze! Please...interesuje mnie dalszy ciag tej historii :D
i wlasciwie caly opis wolnego czasu bardzie pasuje mi do chlopaka niz dziewczyny..czy WY tez to widzicie?..po prostu nie wierze, ze dziewczynki siedza calymi dniami na konsoli..,jezdza na rowerach ,uprawiaja sport, ogladaja tv. graja na gitarze, serfuja w sieci...i szczegolnie chlopcy zostawiaja odrabianie zadan na ostatni moment i dlatego potem wieczorowa pora pisza w sieci: PILNE! :D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia