Proszę na włoski

Temat przeniesiony do archwium.
Niestety nie udało mi się odebrać wiadomości od ciebie.Pokazuje się komunikat,że wiadomość jest uszkodzona.
Niestety nie udało mi się odebrać wiadomości od ciebie.Pokazuje się komunikat,że wiadomość jest uszkodzona.
Purtroppo non sono riuscito ad aprire (otworzyc) il tuo messaggio. Appare il communicato che il messaggio e' avariato/danneggiato.
jakos tak...
I na polski bardzo proszę:
A volte,se rispond Bea a sms non so se6tu cosi fredda o lei che cambia sms!Buonagiornata anche a te!Vai mare/lago?
A volte,se rispond Bea a sms non so se6tu cosi fredda o lei che cambia sms!Buonagiornata anche a te!Vai mare/lago?
To jakas dziwna wiadomosc, nie wiem, czy romzumiem, brak tu chyba interpunkcji:
Czasami, jesli odpowiada? Beata? na sms nie wiem, to ty jestes taka oziebla czy to ona zmienia sms (pewnie o tresc chodzi). dzien dobry Jedziesz nad morze/jezioro?
tzn. nie wiem, CZY to Ty jestes taka osiebla itd.
moge prosic o przetlumaczenie tego zdania poniewaz gdy tlumacze sama to wychodzi mi bez sensu,nie rozumiem go!jeszcze duzo nauki ...oj duzo!!!
Vorrei capire perche' cosa devo fare?Quello che tu desideri io faro'!!!!!
czy po perche' nie powinno byc kropki? jesli tak to : chcialbym zrozumiec dlaczego? Co mam zrobic? Zrobie wszytsko czego sobie zyczysz.
WSZYSTKO to niebezpieczne słowo,ja powiem tak:zrobie tak,jak sobie życzysz(pragniesz)albo:zrobię to ,czego pragniesz
dziekuje !!to tlumaczylam sobie troche inaczej!!Czlowiek sie uczy na bledach!a moge teraz z polskiego na wloski??...poniewaz bardzo bym sie czula niezrecznie!!!
skad mam wiedziec czy w zdaniu jest ladne czy lubic??
to i to jest z piacere!!Kiedy i jak mam to rozumiec tak a kiedy ta?
proooooszeeeeeeeeee!!
Niech mi to ktos przetlumaczyyyyyy!!!To nie jest moj komp i musze uciekac!!!!!!!!!!!!!!!
poniewaz bardzo bym sie czula niezrecznie!!Pomozesz mi znalezc hotel albo jakas kwatere?
ponawiam swoja prosbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.