jedno zdanie na Włoski pardzo proszę -pilne

Temat przeniesiony do archwium.
To ponownie ja oczywiście proszę o tłumaczenie tym razem naWłoski

cześć kochany jak minoł ci dzień , wszystko w porządku?tę sknię bardzo i już niemogę się doczekać kiedy cię zobaczę
ciao amore, come ti e' passata la giornata? tutto ok? mi manchi tanto e non vedo l'ora di vederti!
dzięki
jeszcze jedno tłumaczenie na Włoski

tak się martwię żebyś jechał ostrożnie bo to jednak ciężko samemu przejechać tyle kilometrów,
prosze o tlumaczenie :
bardzo sie ciesze, ze nie jestes na mnie obrazony, ja juz myslalam, ze wyprowadzilam cie czyms z rownowagi i w koncu nie wytzrymales juz ze mna.
mam świeży sms-sik po włosku bardzo proszę o tłumaczenie bo moje amore znów coś nagmatwało

ciao amore la giornata che ho passato oggi non e stata tanta bella! amore ti devo dare una notizia che non e bella per niente e so che rimani male perche anche a me oggi quando mi anno detto che non posso andare fuori italia con la machina non sapevo piu cosa fare ho pensato a te e ho detto che faccia ho adesso a dire a mio amore dove trovo coraggio

cdn...
motivo di un documento adesso mi anno dato solo la fotocopia e orginale prendo lunedi ! amore io ti chiedo scusa tanto e tu poi pensare tante cose amore io forse non riesco piu ad essere conccentrato nelle cose perche io ogni minuto voglio essere vicino a te perche ti amo tanto e per prossima settimana penso che non sara nessun problema amore credimi abbia fiducia chiederti solo scusa non basta amore ti amo ti amo baci
>Czesc Kochanie dzien ktory minal nie byl piekny!kochanie moje musze dac ci wiadomosc ktora nie jest piekna w ogole i wiem ze bedzie ci przykro mi tez jak dzis powiedzieli ze nie moge wyjechac z Włoch samochodem nie wiedzialem co robic myslalem o Tobie i powiedzialem co ja zrobie teraz jak to powiem mojemu kochaniu gdzie znajde odwage
cd.
motywem jest dokument teraz mi dali tylko kopie a orginal wezme w poniedzialek! kochanie przepraszam cie bardzo mozesz myslec inne rzeczy kochanie ja byc moze nie dam rady byc skoncentrowany (jezu ale on namieszal;) na rzeczach bo kazdej minuty chcialbym byc blisko ciebie dlatego ze kocham cie bardzo i na przyszly tydzien mysle ze nie bedzie zadnego problemu kochanie wierz mi zaufaj przepraszac cie nie wystarczy kochanie kocham cie kocham cie
Elmajcia to nizej jest do tego wyzej to wyzej jest do tego drugiego cd:) troche sie wszystko poprzestawialo;) przykro mi ale z tego wynika ze sie nie spotkacie ciekawa jestem o jaki dokument mu chodzi:( dobra juz sie nie wtracam

pozdrawiam Iwon
ok wielkie dzięki, ja chyba zwariuję z tym chłopakiem.

mogę jeszcze odpowiedz
ok, kochany wytrzymaliśmy tyle to i ten tydzień chyba terz przeżyjemy, albo wsiadaj w samolot to też jakieś rozwiązanie. wkażdym bąć razie ja cierpliwie czekam niemartw się może poprostu musimy przejść taką prubę .
strasznie kręci prawda?
Iwon31 czy mogę Cię jeszczeprosić o przetłumaczenie tego sms-a powyżej
bardzo proszę o tłumaczenie

ok, kochany wytrzymaliśmy tyle to i ten tydzień chyba terz przeżyjemy, albo wsiadaj w samolot to też jakieś rozwiązanie. wkażdym bąć razie ja cierpliwie czekam niemartw się może poprostu musimy przejść taką prubę .
OK Amore abbiamo resistito cosi tanto allora c'e la facciamo ancora una settimana se no sali su un'aerio potrebbe essere una soluzione comunque io asspettero con la pazienza non ti preoccupare forse dobbiamo passare una prova

Wedlug mnie cos kreci przykro mi to mowic ale chyba tak jest ten dokument mnie zastanawia czyzby mu chodzilo o to pozwolenie na prace?? buziaczki
to wszystko jest coraz bardziej zakręcone, napewno coś kręci!!!
Tak sie mi wydaje Elmajcia niestety przykra prawda:(
wiem, że już jestem nudna z tymi swoimi tłumaczeniami ale mam kolejną prośbę
jedyny pozytyw tej sytuacji to to , że zaczynam chwytać znaczenie słów

amore sono contento e felice di amare una persona come te che hai un gran cuore buona notte amore mio ti amo con tuto il cuore ti amo sogni d`oro by me
Wlasnie ze nie jestes nudna zawsze cos sie nauczymy dzieki Tobie:)

>Kochanie jestem zadowolony i szczesliwy ze kocham taka osobe jak ty ktora ma tak wielkie serce dobrej nocy kochanie moje kocham cie z calego serca kocham cie snij slodko to by me nie wiem co znaczy chyba z ang.?;(

buziaczki
ok wielkie dzięki i na dzisiaj to już chyba wszytko do jutra papa
buziaczki
Temat przeniesiony do archwium.