prosze o przetłumaczenie na włoski!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Dziękuje za sms i życzenia.Nie odpisałam Ci wcześniej bo miałam gości.Został mi tylko tydzień do wyjazdu i zaczęłam sie na dobre stresować.Mam nadzieję,że będzie wszystko dobrze.Wiesz może czy bede mogła mieszkac u Fabio?Ja nie moge sie z nim w żaden sposób skontaktować.Pozdrawiam Cię i życze miłego wieczoru.Bea
droga tempo: ostatni raz proszę o umieszczanie próśb o tłumaczenie w katalogu "Pomoc językowa"! Kolejne Twoje wpisy umieszczone w nieprawidłowym katalogu będą usuwane.
A mowilam ze Grande fratelooo nas obserwuje ;)
Dziękuje za sms i życzenia.Nie odpisałam Ci wcześniej bo miałam gości.Został mi tylko tydzień do wyjazdu i zaczęłam sie na dobre stresować.Mam nadzieję,że będzie wszystko dobrze.Wiesz może czy bede mogła mieszkac u Fabio?Ja nie moge sie z nim w żaden sposób skontaktować.Pozdrawiam Cię i życze miłego wieczoru.Bea

>Ti ringrazio per sms e auguri.non ti ho risposto prima perche avevo dei ospiti,mi mancha solo una settimana dalla partenza e ho cominciato sentire lo stress.Spero che tutto andra bene.Sai forse se potro abitare da Fabio??Io non riesco contattarlo nessun modo.ti mando tanti saluti e ti auguro buona serata.Bea

Sciagnelam na siebie gniew Wielkiego Brata;)

pozdrawiam Iwon:)
sorki ma byc ...e per i auguri..:)
Iwon bardzo Ci dziękuję i przepraszam,że naraziłaś się Wielkiemu Bratu!!!!;)
tempo spokojna Twoja spokojna;) tez nasz Grande fratelloooo straszny biurokrata;)i to w niedziele wieczor;( mi piaciono le sfide (lubie wyzwania);)

z pozdrowieniami Iwon:)
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę