bardzo proszę o tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
witam proszę o przetłumaczenie na włoski

cześć kochany czy wiesz już coś na temat dokumentów czy będziesz mógł przyjechać ( bo jak nie to ja tam do ciebie przyjadę) tak bym chciała się już z tobą zobaczyć, bardzo badzo tęsknię za tobą
proszęe czy ktoś może mi pomóc
CIAO AMORE, sai gia' qualcosa dei documenti? sai se riesci a venire?se no, vengo io da te. vorrei cosi' tanto vederti, mi manchi tantissimo.
nikt się nie skusi aby przetlumaczyć to zdanko?
o dziekuję bardzo, mój poprzedni wpis już jest nie aktualny
Cholera! Takich prostych zdan nie umiesz przetłumaczyć????To jak sie ty dogadujesz z tym swoim Włochem???!!! na migi czy tylko dupy dajesz i to Ci wystarczy?Rozmawiacie o czyms???No ale jak,skoro podstawowych zdan nie umisz sama napisac!!!!To jest tragiczne...Do czego on Cię ma???...
fatti i cazzi tuoi!!
ty jestes adrian co wpisal sie na temat"wlosi".jestes tak wulgarny,ze rak slow.bardzo niskie mniemanie o kobietach zle o tobie swiadczy.nie pozwalaj sobie za duzo ,bo obrazasz w ten sposob wiele kobiet.ZALOZE SIE ZE JESTES SAM JAK PALEC-stad ta twoja zlosliwosc.
takie uwagi możesz zachować dla siebie '"to co ja robię ze swoim ciałem to tylko i wyłącznie moja sprawa" . A tak dla wyjaśnienia to rozmawiamy w j. polskim, napewno nie porozmawiamy o wszystkim ale dogaduję się z nim lepiej niż z facetami tutaj u nas!
jeszcze jedno małe tłumaczonko

amore i documenti i prendo a 28 dicembre pero sai dopo vado in macedonia! anche tu amore passa una bella serata sai ti amo e sempre di piu ........
Kochnie dokumenty odbieram 28 grudnia ale wiesz później jadę do Macedonii. Także ty kochanie spędź miły wieczór, wiesz że cię kocham i zawsze więcej...

Pozdrawiam!
Jaki adrian idotko????
dziękuję za tłumaczenie
A ja mam akie pytanko: w jakim języku rozmawiasz ze swoim włochem??
Po angielsku czy po francusku :) Tzn, chodzi mi o początek waszej znajomosci, bo widze, ze teraz rozmawiacie po włosku :)

Pytam się o to z ciekawosci, nie z zadnej tam zlosliwosci, bo sama mam problemy z włoskim i doskonale cie rozumiem :)
Ten jej to nie jest żadny Włoch tylko jakiś Marokin czy coś takiego a z nimi to tylko na jeden sposób się rozmawia-dupą
od początku po polsku troszeczkę po angielsku
Oki dzięki za odpowiedz!

P.S a kiedy sie z nim ostanio widziałas??

Bo np. powiem Ci ja jest ze mną... Otóz ja sie z moj kolega z Włoch widziałam jakies pól roku temu, ale jestem bardzo zadowolona, bo CODZIENNIE rano otrzymuje od niego sms o tresci "Buongiorno" no i utrzymujemy ze soba kontakt mailowy... Ale my jestesmy na innej stopie znajomosci niz wy, bo my jestesmy znajomymi... a widze, ze wy zdecydowanie czyms więcej :))
Ahhh ta moja ciekawosc :D

baci!!
udało nam się spotkać trzy tygodnie temu, a poznaliśmy się trzy miesiące temu
oki, no to w takim razie powodzenia!!!!

:)
dzięki napewno się przyda
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa