prego...tlumaczonko

Temat przeniesiony do archwium.
wysłano z: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
"Byłam z nim długo.Mimo swojego wieku podchodze do takich rzeczy bardzo poważnie.Naprawde go kochałam,dlatego teraz tak cierpie.To była jego wina,nie będę Cię tu zanudzać dlaczego...bo nie ma sensu a to już nie wróci ...Jakoś powoli dam rade.Dzisiaj spotkałam się z przyjaciółmi i wiesz,lepiej mi się zrobiło.Humor mam lepszy,chociaż teraz gdy to pisze jest mi bardzo smutno.Dziękuje,że pojawiłeś się w moim życiu.Chociaż jesteś daleko a sercem naprawde blisko"
założyłam już tyle wątków i dalej nikt mi nie chce pomoc...dlaczego?:(
no to poczekaj chwilkę aż ktoś Ci pomoże...a w międzyczasie pokombinuj sama...przyjemne z pożytecznym...prawda?
Możesz znalęźć mnóstwo linków dot. włoskiego...takie jak słowniki czy gramatyka:)
Wiesz łatwo tak powiedzieć.Ja już próbowałam.Jeżeli nie znasz języka(gramatyki) to nawet słownki nie pomoże w tłumaczeniu tego tekstu.
co racja to racja:)
no to poczekaj, pewnie później będzie więcej osób...albo spróbuj w innym języku...np.angielskim...albo w polskim? nie rozumiem dlaczego wszystkie dziewczyny (nie znające włoskiego) wypruwają flaki aby napisać coś po włosku...niech oni się trochę pomeczą i spróbują nauczyć się albo wysilić się by coś napisać lub przeczytać po polsku !

Ja Ci nie pomogę bo dopiero co się uczę i narobiłabym mnóstwa błędów:(
a zresztą sorry, że wtrąciłam się do tego wątku...nie powinnam...bo to nie moja sprawa.
pozdrawiam
...????...to jak Ty chcesz ciągnąć tą znajomość...cały czas za pośrednictwem forum?...Musisz pobróbować sama, inaczej nigdy się nie nauczysz...Spróbuj napisać tak jak potrafisz, a ktoś na pewno Ci pomoże i poprawi. Powodzenia :-)
popieram 100 per cento!
Nie nic się nie stało:)To bardzo wartościowy chłopak,dlatego zależy mi na tym tłumaczeniu.On jak sie postara to czasem napisze no"buziaczek dla Ciebie"to umie;) Angielskiego nie...a szkoda.Ja też się dopiero ucze i robie mase błędów.Mam nadzieje,że sama kiedyś będę w stanie tłumaczyć teksty po włosku;)
Może potem mi ktoś pomoże.
Saluti:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę