Prosze...krotkie tlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
"Mi dispiace che dici cosi,volevo solo esserti vicino,se questa è una colpa allora sono colpevole"
przykro mi,ze tak mowisz chcialem ci byc tylko blisko(z toba,przy tobie)...jezeli to jest wina(blad) to jestem winny
Przykro mi że tak mówisz, chciałem tylko( być przy tobie) wspierać cię ,jeśli to jest winą , wiec jestem vinny
"Przykro mi, ze tak mówisz, chcialem tylko byc z toba blisko (byc blisko ciebie), jesli to jest wina, to jestem winny (winowajcą)"
Alma NEGRA CZYTALAM DZISIAJ ,ZE UCZYSZ SIE WLOSKIEGO OD 3 MIESIECY,TEZ BARDZO CHCE SIE NAUCZYC ALE NIE WIEM OD CZEGO ZACZAC,MOZE MI COS PORADZISZ?BEDE WDZIECZNA
tlumaczen od wyboru do koloru....
Dziekuje.Prosze jeszcze o krotką odpowiedz:

"Nie to ja jestem wszystkiemu winna.Nie wiem co sie ze mną dzieje.Przepraszam"
no,sono io colpevole di tutto.non so cosa mi sta succedendo.scusami
Dziękuje.
Beatko ja zaczynałam od podstawowych zasad gramatki, ktore są dostępne na tej stronce!! W dziale "gramtayka" pozatym, kiedy moj znajomy z wloch pisal do mnie poprosilam, zeby zaczal pisac po wlosku, a ja uparcie sama tluamczyalm to co on pisze :) Pozatym bardzo mi pomogly pioenki.... Ramazzottiego!! Bardzo go lubie i pewnego razu postanowilam sobie, ze je bede tlumaczyc :D Bylo bardzo ciezko, wiec poszukalam sobie tlumaczen po angieslku... i tak sie powoli, powoli nauczylam :) Potem poszukalam sobie zasad gramatyki (bardzo ogolnych) na stronie wikipedi ni ii powolutku zaczelam pisac :)
Najpierw mi wloch poprawial bledy, potem wynalazlam to frorum.. i jakos tak sie ucze :)
W dalszym ciągu moj poziom wloskiego jest słabiuski, ale pamietaj Beatko: wytrwałosc przedewszytskim!!! :)
sproboj tak jak ja : sama pisac i tlumaczyc :) wklejaj to co uda ci sie przedtlumaczyc na forum... i zeczyliwe osobki napewno ci poprawia w razie potrzeby to co napisałas!! To bardzo pomaga!!
Pozatym jak mam chwilkę, to ogladam wloska telewizje :D
Bardzo serdeznie pozdrawiam... i do dziela!! :)

Buziaczki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia