Bardzo prosze na polski

Temat przeniesiony do archwium.
2 minuti fa ti ho mandato una mia foto che ho fatto ieri,controlla la mail ,ok?spero ti piaccia,baci ciao
Tanti baci mia cara amica
comunque se ti va posso mandarti anche io qualcosa da qui,se ti va mi dai l`indirizzo ok?non so potrei mandarti della musica se vuoi.
Bardzo prosze mniej wiecej:)
2 minuty temu wyslalem ci (jedno) moje zdjęcie, ktore zrobilem wczoraj, sprawdzaj maile (skrzynke pocztowa:), ok?mam nadzieje, ze ci sie spodoba..buziaki, pa
Masa buziaków moja droga kolezanko
tak wiec jesli ci odpowiada ja tez moge wyslac ci cos stąd, jesli ci odpowiada, daj mi adres --(podejrzewam, ze mailowy:)--, ok?Nie wiem, moglbym wyslac ci muzyke, jesli chcesz...
Nie wiem czy dobrze przetlumaczylam, jesli nie to prosze o poprawki.. :)
2 minuty temu wysłałem ci moje zdjęcie które zrobiłem wczoraj, sprawdź maila, ok? Mam nadzieję że ci się spodoba, całyski, cześć
Wiele całusów moja droga przyjaciółko! W każdym razie jeśli ci odpowiada także ja mogę wysłać ci coś stąd, jeśli ci odpowiadaj podaj mi swój adres, ok? nie wiem, mógłbym ci wysłać jakąś muzykę jeśli chcesz.

:)
Dziekuje i odp:
"Skarbie nic nie przyszło musisz sprobować jeszcze raz.Tak wyślij mi muzyke"
2 minuty temu wysłałem Ci jedno zdjęcie, które zrobiłem wczoraj, zobacz na mail ok.? myślę(mam nadzieję) że spodoba Ci się, caluski cześć
dużo buziaków moja droga(miła) przyjaciółka
pomimo wszystko (w każdym razie) jeśli chcesz to mogę Ci wysłać jeszcze coś z tąd, jeśli chcesz dajm mi Twój adres ok.? nie wiem czy mogę wysłać Ci muzykę(piosenki) jeśli chcesz.
Ja to zrozumiałam tak ale może ktoś jeszcze inny Ci to przetłumaczy.Pa
Tesoro non è arrivato niente, devi provare ancora volta. Sí, manda mi la musica.

:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę