Prosze jeszcze raz na polski

Temat przeniesiony do archwium.
TESORO TI RINGRAZIO DEI COPLIMENTI CHE MI FAI, SEI UNA RAGAZZA STRAORDINARIA E TI VOLGIO TANTO BENE,SPERO CHE NON HO FATTO ERRORI A SCRIVERE IN POLACCO,HO CERCATO DI FARE DEL MIO MEGLIO.
PER ESSERE SICURI e` MEGLIO CHE MI DICI TU UN TITOL0 O UN CANTANTE CHE TI PIACE,LA SCELTA e` VASTA DIMMI TU,OK? SE NO TI MANDO QUALCOSA A PIACERE,SPERANDO CHE TI PIACCIA,BACI TESORO
Pregoooo
Trishya pomożesz mi?
Skarbie dziekuje za komplementy ktore mi prawisz, jestes wspaniala dziewczyna e bardzo cie lubie, mam nadzieje ze nie zrobilem bledow piszac po polsku staralem sie jak najlepiej umie.Zeby byc pewnym lepiej jak mi powiesz tytul albo wykonawce ktory ci sie podoba, wybor nalezy do ciebie , powiedz mi ty ok? jesli nie wysle ci cos ladnego , mam nadzieje ze ci sie spodoba, calusy skarbie

przepraszam za literowki ale klawiaturka mi szwankuje i sie spieszylam
Oki ja ci pomogę :)

Skarbie jestem ci wdzieczny za komplementy, ktore mi prawisz, jestes nadzwyczajna dziewczyną i bardzo Cie lubie, mam nadzieje, ze nie zrobilem błędłów w pisaniu po polsku, starałem sie to zerobić najlepiej jak mogłem. Zeby być pewnym będzie lepiej jesli ty mi powiesz który tytuł albo piosenkarza lubisz, wybór jest duży, powiesz mi ty, ok? Jesli nie, przysle ci cos fajnego, mam nadzieje, ze ci sie spodoba, buziaki skarbie

Mam nadzieje, ze dobrze przetlumaczyłam !! :) Achh ci wlosi! Moghli by uznac zasady interpunkcji w koncu! :)
Serdecznie dziękuje i odpowiedz:
"Ktoś Ci pomógł czy sam napisałeś?Bravo...Jutro Ci napisze jakiś wykonawców których bym chciała to może coś znajdziesz.Nie mam teraz czasu kartki wysłać...postaram się w najbliższym czasie.Ostatnio ciągle jestem w ruchu...i nie mam na nic czasu.Dostałeś wiadomość graficzną którą Ci wysłałam wczoraj?Teraz ucze sie,ale komputer wloczony wiec pisz"
2 razy 'nie mam na nic czasu'wiec jednego tego zdania nie musi byc.prosze:)
Tylko to...prosze.
Ti ha aiutato qualcuno ho hai scritto solo? Bravo...Domani ti scrivo alcuni cantanti che vorrei, forse trovi qualcosa.Adesso non ho il tempo mandarti la cartolina ...ma cerco di mandarla piu' presto.Ultimamente sempre sono in movimento ...e non ho tempo per niente.Hai ricevuta il mio messaggio grafico che Ti ho mandato ieri? Ora sto studiando , ma il computer e' acceso allora scrivi
:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia