proszemm

Temat przeniesiony do archwium.
"teraz boje sie po tym co mi powiedziles..boje sie ze nie wytrzymasz i zostawisz mnie zeby juz tego nie znoscic i bedzisz z wloszka zeby miec spokoj-tego sie najbardziej boje:(i wiedz ze ja tego nie wytrzymam bo moja milosc jest ogromna!!!"

dziekuje z gory
jesteś tu jeszcze?
biedulka z ciebie:(.........tez tak kiedys pisalam jednemu wlochowi
ora temo dopo che tu mi abbia detto ... temo che tu non sopporta e mi lasci pur di non sopportarlo piu e sia con un'italiana per sentirti in pace - questo temo di piu(e devi sapere che io non ce la faccio piu perche il mio amore e grandissimo
dołączam do klubu może nie wykiwanych ale olanych choć może to jest to samo....trzymaj się! nie podejmuję sie tłumaczenia bo średnio znam włoski, ale prześpij, przemyśl zdystansuj się - jakoś trzeba przeżyć!!!
tak olac to najlatwiej, facet nie mial poprostu odwagi powiedziec mi wprost, sciemnial ze nie ma czasu do mnie przyjezdzac az ucichl kompletnie.
Ale teraz znow sie odzywa, ale ja mam teraz satysfakcje bo musi sie teraz splaszczac, role sie zmienily, tak mu dam popalic, a pozniej kopa w dupsko, az do wloch doleci bawlan jeden!
Hej-dzieki za rady!!:)ale moj problem polega glownie na tym ze my polki we wloszech uwazane jestesmy za k...-brzytkie slowa:(niestety myla sie i rana w ten sposob wiele niewinnych dziewczyn-moj facet mi powiedzial ze jak mowi komus ze jest z polka to takie wlasnie komentarze slyszy i jest mu bardzo smutno bo wie ze taka nie jestem i nienawidzi za to swojego kraju.Ja jednak jestem pelna obaw bo boje sie ze mnie zostawi bo nie wytrzyma tego.Kochane a jakie jest wasze zdanie?chcetnie przeczytam Wasze opinie i komentarze;-)moze tez macie taki problem?Pozdrawiem

dziekuje za tlumaczenie-buuuzuiak
Tak to juz jest, ze ludzi z zawisci albo z innych pobudek, mowia takie podle rzeczy.Wloch musi nieraz wysluchiwac ze jest z latwa Polką, Polka ze jest z casanovą Wlochem. Ale jesli osoby maja silna psychike i wiedza jaki/a naprawde jest ich partner/ka to nie beda zwracac uwagi na te kasliwe uwagi. Przez chwile to rzeczywiscie moze zabolec,ale w koncu nie mozna przez cale zycie sluchac innych zdan tylko miec swoje. Jesli ten facet jest na tyle dojrzaly i rozwazny to nie bedzie sie z tym dlugo gryzl tylko oleje to gadanie. Zycze Ci smutku zeby tak bylo.
dziekuje za te cieple slowa-wiesz,ze to samo mowi mi moj facet-ale wiadomo kobieta zawsze swoje mysli:)i martwi sie na zapas;)Takie to jzu jestesmy...Zycze milego dnia i pozdrawiam;-)
dziekuje tobie tez milego dnia i glowa do góry:) pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka