Prosze wierszyki

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze może ktoś znajdzie troszke czasu.Przynajmniej pare prosze.

1."Siano le stelle il tuo cusccino... sia la luna il tuo piumino... sia il mio amore il tuo cmino dove arde il fuoco dell'amore che riscalda te mio sole"

2."Le frasi d'amore possono esprimere con poche parole sentimenti ed emozioni
di forte intensità. Abbiamo scelto alcune frasi d'amore dai nostri archivi per aiutarvi
ad esprimere il sentimento più complesso: l'amore. "

3." E' incredibile come un mondo pieno di gente possa sembrarti vuoto quando qualcuno ti manca!!!"

4."Siccome l’amore ha poteri magici trasformerò la tua malinconia in gioia di vivere e la tua tristezza in forza orientata alla ricerca della felicità. l’universo non può fare a meno del tuo sorriso. soprattutto non puoi farne a meno tu, non lo scordare mai. ti voglio bene"
Prosze
Drugiego nie wysyłaj przypadkiem!

3." E' incredibile come un mondo pieno di gente possa sembrarti vuoto quando qualcuno ti manca!!!"

To niezwykłe, jak świat pełen ludzi może wydawać sie pusty, kiedy za kimś tęsknisz.
1,Niech beda gwiazdy twoja poduszka...niech bedzie ksiezych twoja kolderka...niech bedzie moja milosc twoim kominkiem gdzie plonie ogien milosci ktory ogrzewa ciebie slonce moje

2.Zdania milosne(o milosci) moga wypowiedziec w niewielu slowach uczucia i emocje o mocym intensywnosci.Wybralismy kolka zdan milosnych z naszych zbiorow zeby wam pomoc wyrazic uczucie najbardziej zlozone-milosc

3.To nieprawdopodobne jak swiat pelen ludzi moze zdawac ci sie pusty(bezludny) kiedy kogos ci brakuje

4.Jako ze milosc ma wladze magiczna przeksztalce twoja tesknote w radosc zycia i twoj smutek w silke skierowana w poszukiewanie szczescia.Wrzechswiat nie moze obejsc sie bez twojego usmiechu,przede wszystkim nie mozesz sobie bez niego poradzic ty,nie zapominaj o tym nigdy,kocham cie.
Bardzo wam dziękuje.Wydaje mi się,że 3 jest najlepsze;)
2."Le frasi d'amore possono esprimere con poche parole sentimenti ed emozioni di forte intensità. Abbiamo scelto alcune frasi d'amore dai nostri archivi per aiutarvi ad esprimere il sentimento più complesso: l'amore. "
- wyrażenia (słowa) miłosne mogą wyrazić (wypowiedzieć) w paru słowach uczucia i emocje z wielką siłą (natężeniem). Wybraliśmy niektóre Frasi d'amore z naszych archiwów, żeby pomóc wam wyrazić uczucie (sentyment) bardziej skomplikowane(??) (całościowe??) : miłość.

- niewiarygodne jak świat pełem ludzi może ci się wydawać pusty, kiedy kogoś ci brakuje.

4."Siccome l'amore ha poteri magici trasformerò la tua malinconia in gioia di vivere e la tua tristezza in forza orientata alla ricerca della felicità. l'universo non può fare a meno del tuo sorriso. soprattutto non puoi farne a meno tu, non lo scordare mai. ti voglio bene
- ponieważ (chociaż) miłośc ma moc magiczną, żeby przemienić twoją melancholię w radość życia i twój smutek w siłę skierowaną na szukanie szczęścia.
Wszechświat (kosmos, ludzkość, wszyscy) nie może obyć się (istnieć)bez twojego uśmiechu, przede wszystkim nie możesz obyć się (istnieć)ty bez niego, nigdy tego nie zapominaj. kocham cię.
Może ktoś lepszy we włoskim przetłumaczy to lepiej. Pozdrawiam
Nie chciałam wchodzić 'w paradę', ale nie ma podglądu na stronę i nie wiedziałam, że Ty już to tłumaczysz. Ale cieszę się, bo mogę sobie porównać, nie jestem taka dobra jak Ty.Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia