Proszę o Pomoc!

Temat przeniesiony do archwium.
Chcialam Sie dowiedzieć prędzej zapytac czy ktoś kiedyś nie pisał o sobie zyciorysu po włosku, kompletnie nie wiem jak sie za to zabrać i jak ma to wyglądać :/ Prosze o pomoc z góry bardzo dziekuje
asiu byl juz taki temat
zajrzyj tutaj!

http://www.wloski.ang.pl/CV_po_wlosku_1315.html

pzdr
iala bym prosbe o poprawienie mojego zyciorysu:

Mi chaimo Giovanna sono nata a Lublin di Polacco nel 1988. Dopo nel 1980 tutta la famiglia si è trasferota a Cracovia. Il padre è ingeniere a Cracovia invece la madre è economista . I miei genitori lavorano in negozio un palazzo. Nel 2001 conseguito la licenza - la scuola elementare dopo la scuola media. A Cracovia ho frequento il liceo classico e corso l'italiano.Attualmente ho 18 anni, mi piacze lo sport, acoltare la musica, usare il computer.Conosco la lingua inglese, italiano( conosco discreta). Sono affidabile persona , dinamico , abile e positivo .

Nie wiedzialam dokladnie jak ma wyglądac zyciorys.. prosze o sprawdzenie z góry dziekuje
Asiu, dziecino...nikt nie pisze obecnie C.V w ten sposob, nawet w Polsce :-)
zajzyj so tematu, o ktorym mowi Agatkaf, tam dziewczyny wkleily schemat C.v taki, jaki powinien byc
a jak jeszcze napotkasz trudnosci to wpisz w wyszukiwarce na tej stronie c.v to pojawia Ci sie wszystkie tematy , ktore byly poruszane wczesniej w odniesieniu do tego hasla
pzdr:-)
tak wiem , ale my wlasnie mamy w akiej formie pisać.. ;/
ok, to napisz to po polsku, bo mam klopoty, zeby zrozumiec co poeta mial na mysli;-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa