a swoja droga, to ciekawe co na ten tekst powiedzialby Szczery, ktory pare dni temu przekonywal damska czesc spoleczenstwa, ze mezczyzni to lubia krotkie i konkretne teksty ;-)
Dam ci tyle czasu ile zechcesz na myslenie, ale uwierz mi wazne jest to, co ty myslisz a nie to , co mysla twoje przyjaciolki, one nie wiedza o mnie nic, nie wiedza, ze ja mam serce , i z pewnoscia nie wiedza tez ,ze teraz cierpie okropnie, wiesz czemu? Dlatego,ze cie kocham, twoje przyjaciolki nie wiedza nawet kim jestem. Nie wiedza jak cie kocham, dla nich jestem kims, kto nie zasluguje na twoja milosc bo mysla, ze pochodze z daleka i nie umiem kochac, mozesz im powiedziac, ze sie myla, ja wiem jak bardzo cie kocham, i sadze, ze powinnas to dobrze przemyslec, zapytaj sama siebie, czy mnie naprawde kochasz, czy jestes gotowa stanac na przeciw wszelkim trudnosciom abysmy byli szczesliwi. Ja zrobilbym to wszystko dla ciebie, odmowilbym sobie wszystkiego zeby byc z toba, jesli tez tego chcesz bedziemy walczyc razem o nasze szczescie, jesli natomiast chceszzakonczyc nasza historie i wykasowac mnie z twojego zycia, uszanuje twoj wybor.
Nie uslyszysz (chyba mialo byc mnie) wiecej. Wazne jest abys dokonala tego wyboru z maksymalna pogoda ducha, nie mysl o trudnosciach lub o tym co mowia kolezanki, wybor jest twoj
Jesli zdecydujesz zakonczyc nasza historie, uszanuje kazdy twoj wybora, nie bede czul zlosci do nikogo, bedzi trudno byc bez osoby,ktora kocham ale tez nie mozge zmusic kogos jesli nie chce ze mna byc.
Masz twoj czas do namyslu, ale musze ci powiedziec, ze uwazam iz to nie jest w porzadku, ze twoje kolezanki oceniaja mnie nie znajac mnie.