Bardzo prosze

Temat przeniesiony do archwium.
"jestem mi ogormnie przykro.Dzisiaj rozmawialam z moimi bliskimi przyjaciółkami i stwierdziły,że musze sobie dać spokoj,bo na robie sobie tylko problemów i nie uda nam się.Nie wiem co o tym mysleć.Moje słowa skierowane do ciebie Kocham Cie są prawdziwe,ale mam coraz więcej wątpliwośći czy ma to jakiś sens i czy uda się"
Mi dispiace tantissimo. Oggi ho parlato con le mie amiche e loro hanno detto, che devo finire la nostra storia, perche avro' solo i problemi e finalmente non potremo essere insieme. Non so che pensare a questo. Le mie parole sono sincere, Ti amo, e' la verita, ma anche delle volte c'e l'ho le dubbie che c'e il senso x nostra storia e che l'amore vincera'.

.... napisałam na końcu że miłość zwycięży bo to mi do głowy przyszło a nie wiem jak napisać czy nam się uda:) pa
DZIEKUJE
Prosze jeszcze tylko ten tekst.
non ho capito quello che vuoi dire,il mio cuore non vuole capire,perche` devi dimenticarmi?chi ha detto che sei troppo piccola?ho sempre detto che Ti Amo ho sempre detto la verita`,non ho mai detto bugie,arriva un bel giorno e mi sento dire che non vado bene,perche`?ho scelto di essere accanto a te per amarti.se tutto quello che ho fatto fino a oggi per te e` sbagliato,allora non sono una buona persona,la mia coscienza e il mio cuore dicono che il mio amore per te e` grandissimo,altro non riesco a dire.spero che per te tutto questo ha importanza.ho sempre messo te prima di ogni cosa
prosze o pomoc
Ja nie zrozumiałem tego co chcesz mi powiedzieć, moje serce nie chce tego zrozumieć. dlaczego musisz mnie zapomnieć? Kto ci powiedział , że jesteś za młoda? zawsze mówiłem, że cię kocham, zawsze mówiłem prawdę, nigdy nie skłamałem, nadchodzi piękny dzień a ja czuję że nie idzie dobrze, dlaczego? Wybrałem, żeby byc blisko ciebie, aby cię kochać. Jeśli to wszystko co robiłem do tej pory dla ciebie było błędem, to ja nie jestem dobrą osobą, moja świadomość i moje serce mówią mi, że moja miłość do ciebie jest wielka, nic więcej nie mogę powiedzieć... w sensie że chyba się boi, ja to tak rozumiem. Mam nadzieję, ze dla ciebie to ma ważność. Zawsze cię umieszczałem przed innymi rzeczami.
Bardzo dziekuje.Ja was błagam nie prosze o przetłumaczenie tego długiego tekstu.Niestety mi zajelo by to caly dzien i jeszcze bym pewnie zle zrozumiala,naprawde to jest za ciezkie dla mnie.Prosze!
IO TI DO TUTTO IL TEMPO CHE VUOI PER PENSARE,MA CREDIMI IMPORTANTE e` QUELLO CHE PENSI TU,NON e` IMPORTANTE QUELLO CHE PENSANO LE TUE AMICHE,LORO NON SANNO NIENTE DI ME,NON SANNO CHE HO UN CUORE,E SICURAMENTE NON SANNO NEANCHE CHE ADESSO STO SOFFRENDO TERRIBILMENTE,SAI PERCHe`?PERCHe` TI AMO,LE TUE AMICHE NON SANNO NEANCHE CHI SONO IO.NON SANNO QUANTO TI AMO,PER LORO SONO UNO CHE NON MERITA IL TUO AMORE PERCHe` PENSANO CHE VENGO DA LONTANO E NON SONO CAPACE DI AMARE,PUOI DIRE A LORO CHE SBAGLIANO, IO SO QUANTO TI AMO,E CREDO CHE DOVRESTI RIFLETTERE MOLTO,CHIEDI A TE STESSA SE MI AMI DAVVERO,SE SEI DISPOSTA A AFFRONTARE TUTTE LE DIFFICOLTa` PER AVERE LA NOSTRA FELICITa`.IO FAREI TUTTO QUESTO PER TE,RINUNCEREI A TUTTO PER STARE CON TE,SE LO VUOI ANCHE TU LOTTEREMO INSIEME PER ESSERE FELICI,SE INVECE VUOI FINIRE LA NOSTRA STORIA E CANCELLARMI DALLA TUA VITA RISPETTERo` LA TUA SCELTA.NON SENTIRAI PIU,IMPORTANTE e` CHE TU FAI QUESTA SCELTA CON LA MASSIMA SERENITa`,NON PENSARE ALLE DIFFICOLTA O A QUELLO CHE DICONO LE AMICHE,LA SCELTA e` TUA.
SE DECIDI DI FINIRE LA NOSTRA STORIA RISPETTO OGNI TUA SCELTA,NON HO RANCORE VERSO NESSUNO,SARa` DIFFICILE STARE SENZA LA PERSONA CHE AMO,MA e` ANCHE VERO CHE NON POSSO OBBLIGARE UNA PERSONA SE NON VUOLE STARE CON ME.
HAI TUTTO IL TEMPO PER PENSARCI,MA DEVO DIRTI CHE CREDO SIA TANTO SBAGLIATO CHE LE TUE AMICHE GIUDICANO ME SENZA CONOSCERMI.
on ma racje.....nie sugeruj sie tym co mowia kolezanki tylko zapytaj siebie czy go naprawde kochasz czy to cos innego?
sadzac po tym co i jak pisze wydaje sie szczerym i madrym facetem a nie smarkaczem

poczekaj chwilke bo pewnie maddy to juz tlumaczy...jesli nie to zrobie to pozniej

tzymaj sie i pomysl czego pragniesz ty a nie czego pragna twoje przyjaciolki i przepraszam ze sie wtracam ale mialam ogromna potrzebe skomentowania tego
Dziękuje Agatko.Naprawde zrobiło mi się dzisiaj bardzo przykro,są to moje oddane przyjaciółki a jednak sprawia dużą przykrość sluchac takie rzeczy o osobie,którą się NPARAWDE KOCHA.Poczekam...
a swoja droga, to ciekawe co na ten tekst powiedzialby Szczery, ktory pare dni temu przekonywal damska czesc spoleczenstwa, ze mezczyzni to lubia krotkie i konkretne teksty ;-)

Dam ci tyle czasu ile zechcesz na myslenie, ale uwierz mi wazne jest to, co ty myslisz a nie to , co mysla twoje przyjaciolki, one nie wiedza o mnie nic, nie wiedza, ze ja mam serce , i z pewnoscia nie wiedza tez ,ze teraz cierpie okropnie, wiesz czemu? Dlatego,ze cie kocham, twoje przyjaciolki nie wiedza nawet kim jestem. Nie wiedza jak cie kocham, dla nich jestem kims, kto nie zasluguje na twoja milosc bo mysla, ze pochodze z daleka i nie umiem kochac, mozesz im powiedziac, ze sie myla, ja wiem jak bardzo cie kocham, i sadze, ze powinnas to dobrze przemyslec, zapytaj sama siebie, czy mnie naprawde kochasz, czy jestes gotowa stanac na przeciw wszelkim trudnosciom abysmy byli szczesliwi. Ja zrobilbym to wszystko dla ciebie, odmowilbym sobie wszystkiego zeby byc z toba, jesli tez tego chcesz bedziemy walczyc razem o nasze szczescie, jesli natomiast chceszzakonczyc nasza historie i wykasowac mnie z twojego zycia, uszanuje twoj wybor.
Nie uslyszysz (chyba mialo byc mnie) wiecej. Wazne jest abys dokonala tego wyboru z maksymalna pogoda ducha, nie mysl o trudnosciach lub o tym co mowia kolezanki, wybor jest twoj
Jesli zdecydujesz zakonczyc nasza historie, uszanuje kazdy twoj wybora, nie bede czul zlosci do nikogo, bedzi trudno byc bez osoby,ktora kocham ale tez nie mozge zmusic kogos jesli nie chce ze mna byc.
Masz twoj czas do namyslu, ale musze ci powiedziec, ze uwazam iz to nie jest w porzadku, ze twoje kolezanki oceniaja mnie nie znajac mnie.
:(
Jestem ogromnie wdzieczna,ze poswiecilas swoj cenny czas.Dziekuje pieknie.
Mozecie mi pomoc jeszcze z tym...oh moge i sama napisac,ale nie mam do tego teraz glowy:( chlopak ma pewnie do mnie zal i naprawde potrzebuje mu to wyslac
"Jeśli masz do mnie żal wybacz prosze.Uwież boli mnie bardzo serce teraz,za to ,że sprawialam Ci taką przykrość.Nie powinnam za nic tego dzisiaj wysyłać.Wybacz mi.Wiesz jak bardzo Cię kocham i zrobie co w mojej mocy żeby się udało.To się juz nie powtórzy obiecuje..."
prosze
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia