nie bardzo rozumiem

Temat przeniesiony do archwium.
przepraszam ze zawracam Wam glowe,ale moze znajdzie sie ktos kto mi pomoze bo nie bardzo rozumiem.....

vedo che ti piace fare la misteriosa e noncapisco perche.visto dove?non capisco tutto questo,non lo capisci anche tuche e assurdo tutto questo mistero?credo che a questo punto o mi dici dove sei o mi sembra inutile continuare a dirci cose che cadono nel vupto.. stai tranquilla che se anche fossi in italia e mi dicessi che non ti cecherei sei rispettare la tua volonta...

z gory dziekuje :)

pozdrawiam...
widze, ze lubisz byc tajemnicza i nie rozumiem dlaczego. wiesz gdzie (tzn gdzie/w czym jestes taka tajemnicza)? nie rozumiem tego wszystkiego, i nie rozumiesz tego takze ty, ta cala tajemnica jest absurdem. sadze, ze teraz jesli mi nie powiesz gdzie jestes wydaje mi sie bezsensownym dalsze mowienie sobie rzeczy, ktore (nie pamietam jak to sie mowi po polsku jaka lipa :PP) "ida w proznie"... nie obawiaj sie nawet gdybys byla we wloszech i mi mowila ze nie , nie szukalbym cie, szanuje twoja wole... (a tak na prawde nie wiem czy to wlasciwy czas i forme uzylam bo troche to zle napisane jest po wlosku)

:)
dziekuje Ci bardzo i serdecznie pozdrawiam :)

« 

Pomoc językowa