delle radici

Temat przeniesiony do archwium.
Jeszcze raz proszę o pomoc. Oto tekst:
Tu fammi sapere come
vi siete organizzati e poi decidiamo come fare, ok? qui a Barcelona
tutto procede, ma faccio fatica a trovare delle radici da qualche
parte... Ma questa città ha veramente di tutto da offrire...

Elektroniczny tłumacz wprowadził mi taki zamęt że już nie wiem o co chodzi... Oto jego pomoc:
Wy robicie mnie wiecie jak Wy gotten zorganizowaliście i tedy my postanowienie jak żeby zrobić, ok? Tutaj do Barcelony
Wszystko przychód, ale I znajduje to twarde odnaleźć jakąś okopowiznę od jakiegoś
Część ... Ale to miasto ma naprawdę wszystko zostać ofiarowane ...

Fantastycznie.....
Pomocy
maras
cha cha cha ladnie ci to przetlumaczyl!
ja tez tlumacze to tylko tak "mniej wiecej"

Daj mi znac jak sie zorganizowaliscie i wtedy zdecydujemy jak to zrobic, ok? Tu w Barcelonie wszystko posuwa sie naprzod, ale bardzo sie staram (wysilam sie) by znalezc gdziekolwiek jakies korzenie... (moze chodzi o zapuszczenie korzeni?) To miasto ma naprawde wszystko do zaoferowania...

pzdr! a swoja droga Barcelona to najpiekniejsze miasto, w ktorym bylam.....mmhhhh rozmarzylam sie...
ja tez sie wybieram i organizuję.
Bylas tam z wycieczka czy sama podrozowałaś?
Miasto jest piękne.....

dzieki za pomoc:-)
raz z wieksza grupka znajomych kilka lat temu..powiedzmy ze byl to wyjazd pol-zorganizowany..........i zakochalam sie w tym miescie..jest pieeeeeeekne.....miasto wlasciwie schodzi do morza....do tego byl to srodek zimy a pogoda jakby wiosna w pelni...
pozniej juz zawitalam tam sama w srodku lata...i wciagnelo mnie jeszcze bardziej
.....ale wlasciwie nigdy tam nie mieszkalam wiec wypowiadam sie jako turystka
Ja tam zamierzam sobie trochę pobyć. 10 dni to nie dużo ale tylko tyle mogę. I to będzie moja pierwsza podróż do Hiszpanii...
Chętnie bym poczytał coś więcej....jakieś wrażenia....muszę się przygotować...
:-)
wejdz na forum hiszpanskie...tam na pewno znajdziesz duzo info o Barcelonie i calej Costa Brava
:-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia