plissssssssssssssss

Temat przeniesiony do archwium.
halo to znowu ja musze cos napocic i mam nadzieje ze mi w tym ktos pomoze:D :
"Co tam u ciebie? U nas ok choc nie moge doczekac sie wiosny...powod?Domysl sie (zalaczam zdjecia). Tak u nas wyglada cały czas.
Mam nadzieje, że już planujecie kwietniowy przyjazd do Polski, bo ja mam pomysł. Na pewno planowany jest wyjazd do ... Wydaje mi się, że ty i moze kilku innych ludzi będziecie siedziec w hotelu i się śmiertelnie nudzic (albo spać), bo nie bedziecie chcieli jechac tam ponownie. Prawda? Więc chcemy wybawic was z tej opresji! Otóz chcemy was zwinac na uroczą jednodniowa wycieczke w polskie tatry - do zakopanego. Na pewno bedzie sie wam podobac. Jedynym minusem jest wczesny wyjazd (ale to przeciez nie wazne, zawsze wyspac sie mozna w pociagu). Za to bedziecie miec niepowtarzalna okazje na wyjazd z nami i poznanie goralskiego folkloru. Gwarantujemy wspaniała zabawe. Mam nadzieje ze pozytywnie rozpatrzycie nasza propozycje."

z goryyyyyyyyyyyy wieeeeeeeeelkieeeeeeee dzieeeeeeekiiiiiiiiii:D
proooooosszzzzeeeee baaaaarrrdddzzzooooo pozdrawiam
Come stai? Qui è ok. Ma non vedo l'ora quando sara' la primavera. Perché? Pensa (guarda le foto che ti ho inviato). Cosí c'è tutto il tempo qui.
Spero che state già programmando il viaggio in Polonia in aprile, perché ho un'idea. Ovviamente sara' il viaggio per...... Mi sembra che tu e forse qualche altra persona siate seduti nell'albergo e sarete molto annoiati (o dormirete), perché non vorrete andarci l'altra volta. Vero? Allora vogliamo aiutarvi. Ecco: vi vogliamo portare per un giorno in giro sulle montagne polacche - Tatra - a Zakopane. Sono sicura che vi piacerà. L'unico difetto è l'ora di partenza - si deve partire molto presto (ma non è molto importante, eh? Si può dormire sul treno). Ma avrete l'unica ocasione per la scampagnata con noi e conoscere il folk. La festa sarebbe stupenda!
Spero che vi piacerà la nosta proposizione.

Myślę, że może być, ale może ktoś zrobi to lepiej

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia