per favore, na polski krociutkie :)

Temat przeniesiony do archwium.
...che verrai in Italia fammelo sapere cosi ci becchiamo.

Chodzi mi glownie o znaczenie slow 'fammelo' i 'becchiamo', hehe, bo to przez nie nie rozumiem tej wiadomosci.
Bede wdzieczna za odpowiedz :))
jak przyjedziesz do Wloch daj mi znac to (w ten sposób) sie 'stykniemy'.. (wydaje mi sie ze cos w tym stylu, jesli nie to prosze o sprawdzenie.:)))
na polski bardzo prosze...il tuo sms è moltto bello...anche io soffro molto la tua mancanza...pensa che una settimana fa stavamo inseme...sono stato benissimo insieme a te al più presto cerco di venire da te...mi devi scrivere il nome della tua città cosi incomincio a vedere i voli e lhotel cosi appena posso ti reggiungo
twój sms jest bardzo piękny...ja też bardzo cierpię z powodu tęsknoty za tobą...pomyśl,ze jeszcze tydzień temu byliśmy razem...było mi bardzo dobrze z Tobą i szukam jak najszybciej sposobu,żeby do Ciebie przyjechać...musisz mi napisać nazwę Twojego miasta żebym mógł zacząć szukać lotów i hotelu i zaraz jak będę mógł to cię poinformuję?

nie jestem pewna ostatniego słowa
mysle ,ze mialo byc "raggiungo"--dolacze do ciebie...
saluti a emra
dziekuje bardzo kasiu masz racje zle przepisalam...caluje was ...dzieki
pomozecie w druga strone...tak jeszcze tydzien temu budzilismy sie i zasypialismy obok siebie...dzisiaj nie moge spac...tak bardzo pragne wtulic sie w twoje ramiona...tak bardzo pragne byc blisko ciebie...i czuc ze jestem tylko twoja...ciekawa jestem czy po wczorajszej nocy twoja obietnica jest dalej aktualna...:)) caluje i sciskam najmocniej na swiecie
prosze o pomoc
buona domenica a te Kasia
prosze was bardzo...
si, ancora una settimana fa ci svegliavamo e ci addormentavamo insieme...oggi non posso dormire....cosi' tanto desidero essere tra le tue braccia (napisalam byc w twych ramionach)....cosi' tanto desidero essere vicino a te...e sentire che sono solo tua...sono curiosa se dopo la notte di ieri il tuo promesso e' ancora attuale....baci ed abbracci i piu' forti del mondo!
dzieki...agatkaf zawsze jestes w pogotowiu...ale wszyscy jestescie super...zawsze ktos pomoze i mozna na was liczyc...powoli zaczynam sie uczyc ale do waszego poziomu dluga droga...pozdrawiam wszystkich pomocnikow...jestescie super
ojej ile komplementow!
pzdr!
...la tua promessa...

pozdrawiam :)
Temat przeniesiony do archwium.