prosze na wloski

Temat przeniesiony do archwium.
"Czesc kotek moze niedlugo przyjade do Wloch.Chce od niego uciec bo wykancza mnie psychicznie ten palant(debil itp.).Tylko rycze i nic wiecej.Strasznie tesknie,chce cie szybko zobaczyc."

Prosze Was to wazne.
ciao gattino,probabilmente tra non molto vengo in Italia.voglio scappare da lui perchè mi sta distruggendo psicologicamente -quello stronzo.non faccio altro che piangere.mi manchi tanto.vorrei vederti subito.
Prosze,prosze na wloski !Hej ...!Co u ciebie nowego?Tylko pracujesz czy tez odpoczywasz? Moje problemy staly sie wieksze niz myslalam.Wolalabym chyba byc w S.,nudzic sie i nic nie robic,chociaz bardzo tego nie lubie. Ale...Niedlugo bedzie wiecej slonca...Bedzie lepiej!Mam nadzieje,ze w koncu sie zdecydujesz i przyjedziesz zobaczyc ten dziwny kraj.Mocno pozdrawiam i przesylam buziaczki!
che c'è di nuovo?riesci a riposarti o lavori soltanto?i miei problemi sono più gravi del previsto.preferirei stare a S ,annoiarmi e non fare niente anche se questo non mi piace .però tra un pò ci sarà un pò più di sole...sarà meglio!spero,che finalmente ti deciderai di venire a vedere quel strano paese.ti saluto e mando dei baci.
Dzieki! Nie chce powtarzac nikogo,ale naprawde nie zawodzisz.Powinnas zmienic nick na " mila kasia".Chcialam juz zapukac do ciebie na gg,ale jestes niedostepna.Buziaczki z Polski!
isa 23-to ty?
w kazdym razie pomysle o zmianie nicka..hahahaha
dzieki
Nie Kasiu,ja niestety jestem isa 40.:)
isa 40 pozdrawiam....
anche io ti saluto!ja wiem,ze ty mieszkasz w milano,masz meza italiano,studiujesz biologie.wogole jestes mila dziewczyna.czytalam cie troche.ja jestem z olsztyna.
prawda,na forum nic nie da sie ukryc...skoro masz juz moj gg to wrazie potrzeby z tlumaczeniem lub nawet tak sobie bez przyczyny-wal smialo...przewaznie jestem na niewidocznym-podgladuje z ukrycia hahaha...

czyli niedaleko moich ukochanych okolic mieszkasz..ja Torun (Grudziadz)
haha ja wiecej podgladam niz pisze.napewno skorzystam jeszcze z twojej uprzejmosci.prawda,ze nasze okolice sa piekne?! ja w gg mam ISABELLA.a e-mail : [email]
i ja skorzystam.milej niedzieli...
ps.zamiast podgladywac wstap na kawe do nas np do stolika
nie zawsze mam dostep do komputera,bo jest przewaznie occupato.wzajemnie milej niedzieli . lece robic faworki,bo nie zdazylam w karnawale.papa
co znaczy...ti voglio bene
chyba "chce dla ciebie dobrze"
moge sie mylic

pozdrawiam
Dziekuje Ci Kasia z milano
"ti voglio bene" znaczy bardzo Cie lubię albo nawet kocham zależy od kogo i w jakiej sytuacji to słyszysz
dzieki wam bardzo
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe