PROSZE O PILNE PRZETŁUMACZENIE!!!

Temat przeniesiony do archwium.
hey zaczynam dopiero sie uczyc wloskiego wiec nie moge sobei poradzic zbytnio z pewnym sms-em pomoze mi go ktos przetłumaczyc? to jego tresc: "certo ke rikordo mi fa piacere sentirti e sapere ke mi vuoi bene anke io ti penso e ti vogl bene"
i jeszcze jakby mi ktoś mógł wytłumaczyć co dokładnie oznacza te "ke" ? czy to jest to samo co "che"?? z góry dzieki :)
"jasne, ze pamietam. Miło mi cie słyszeć (mieć wieści od ciebie) i wiedziec, ze mni eb.lubisz/kochasz.Ja tez o Tobie myślę i b. cie lubie/kocham (zalezy od tego, co autor mial na mysli i rodzaju relacji).
Ke to to samo co che.
jasne, że pamiętam i jest mi przyjemnie cię słyszeć i wiedzieć,że mnie lubisz.także ja myślę o tobie i lubię cie

ke = che
oczywiscie, ze ciebie pamietam, milo cie slyszec i wiedziec, ze mnie lubisz, ja rowniez mysle o tobie i lubie cie

che=ke
oczywiscie, ze pamietam, milo mi cie slyszec i dowiedziec sie, ze mnie lubisz/kochasz, ja tez o tobie mysle i lubie cie/kocham

TAK ke to che...a wszelkie K w tekscie to C lub CH
synchronizacja po raz kolejny niezawodna;)))
wielkie dzieki za wszytkie odpowiedz :) mam nadzieje ze jeszcze nie rz bede mogła na was liczyc, pozdrówki :)
:-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia