Pare zdanek... jak zwykle bardzo ważne dla mnie.
*Dawno do Ciebie nie pisałam. Miałam trochę roboty, rozumiesz - studia, sesja, praca... Jutro moja kuzynka bierze ślub. Bardzo się z tego cieszę. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwa tak samo jak jest teraz. To będzie wogóle intensywny weekend. Jutro wesele, w sobotę rano próba, wieczorem idę z przyjacielem na salsę, w niedzielę znowu próba... Mówiłam Ci, że w kwietniu jedziemy z zespołem do Wilna? Wystawiamy tam nowe przedstawienie. Już nie mogę się doczekać. Mam też wieści na temat Liverpool, ale jeszcze nie potwierdzone w 100%. Wczoraj wysłałam Gilesowi aplikacje na wolontariat i jak wszystko pójdzie dobrze będę w Liverpool na początku lipca. Czy Ty już wiesz czy jedziecie? Mam nadzieję, że tak. Narazie mam małe problemy finansowe ale mam nadzieję, że do maja wszystko sie wyjaśni i będę mogła przyjechać was odwiedzić. Pozdrów i ucałuj wszystkich ode mnie!!! Czekam na wiadomości.*
Wiem że trochę tego jest ale mam nadzieję, że ktoś mi w miarę szybko pomoże. Chciałabym to jeszcze dzisiaj wysłać...
Bacioni
ness