BARDZO WAZNE.PROSZE

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 38
poprzednia |
Fino ad ora non avevo mai amato totalmente come amo te e voglio che ne valga la pena. cerchiamo insieme di non stare male piu. Anche se oggi non te l'ho detto, ti amo!
.................................................

Io voglio vivere in simbiosi con te,nn voglio litigare sempre.quando si puo sorvolare chiedendo semplicemente scusa, non c'è niente di male!
................................................
Amore mio..ho capito di amarti solo ora che siamo lontani...divisi da monti e fiumi..scusami..scusami se non ho capito subito che siamo fatti l'uno per l'altro..
.....................................................
A gdzie mieszkacie?
Wtedy jestes bardzo zakochana tego chlopaka?
PA @;-DDDDD
O CO CHODZI :-)
Az do dzisiaj nigdy nie kochalem tak bardzo (calkowicie) jak kocham teraz ciebie i chce, zeby bylo warto. Razem sprobujemy, aby nie bylo nam juz zle. Nawet jesli dzisiaj tego nie powiedzialem, kocham cie!

Chce zyc w symbiozie z toba (to w przenosni, mysle, ze chodzi o zgodny zwiazek), nie chce sie ciagle klocic, jesli mozna to ominac (uniknac tego) mowiac zwykle przepraszam, nic w tym zlego!

Kochanie moje...zrozumialem, ze kocham cie dopiero teraz, gdy jestesmy daleko, rozdzieleni przez gory i rzeki. Wybacz mi, ze nie zrozumialem natychmiast, ze jestesmy dla siebie stworzeni.
DZIEKUJE CI BARDZO agatkaf
POZDRAWIAM WESOLYCH SWIAT
pzdr.
zakochanych swiat!
Teraz rozrumialem!Chcialas przytlumaczenia!
CIAO!
ZAPIEKANKA JESTES FACETEM?
Tak!Jestem chlopakiem z wloch!
CIAO @;-))))))
TAK MYSLALAM ZE WLOCH :-)
Z JAKIEGO MIASTA JESTES?
Jestem z MEDIOLANU ale urodzilem sie w NEAPOLU!
A ty?Nie umisz sie po wlosku?Mam na imie CLAUDIO!A ty? PA @;-)))))
MOWIE PO WLOSKU ALE PISAC ZA BARDZO NIE UMIEM JA W CZERWCU LUB LIPCU JADE DO WLOCH BO MOJA MAMA TAM MIESZKA.MAM NA IMIE ELIZA MILO MI.CIAO
Wtedy czy jestes zakochana tego chlopaka?On tez jest wlocha?W POLSCE,gdzie mieszkasz?Ile masz lat? Ja urodzilem sie 2[tel].
Ogladam telewizje.PA
IO SONO POLACCA LUI ITALIANO.OGGI SIAMO LITIGATI.LUI ABBITTA A FORLI VICINO BOLOGNIA IO IN POLONIA VICINO VARSAVIA HO 23 ANNI SONO NATA 06.04.83.MAM NADZIEJE ZE NAPISALAN DOBRZE.CIAO
Oggi abbiamo litigato.Io vivo in POLONIA esattamente vicino a WARSZAWA,mentre lui e' itaano e vive a FORLI vicino BOLOGNA(Tam bylem dzisiaj)
Sono nata il..........
Tak pozniej on wyslal ci ten pomysl.Tak?PAPATKI
SI LUI.IO NON SONO BRAVA COME TU.TU SCRIVI BENE POLACCO HAI RAGAZZA POLACCA?SEI STATO IN POLONIA?IO SONO STATA IN ITALIA 10 VOLTE,MIA TUTTA FAMIGLIA ABBITTA LI .BACI E ABBRACCI CIAO
Non parlo molto bene la tua lingua mentre te parli molto bene il polacco(nie umiem jeszcze dobre polskiego)Ja znam POLSKE od 21-12-1997 (mialem 17latek)moj pierszym Miasteczka byl TYCHY(MNIAM TYSKIE)Jesli ty wolisz,wyslamy naszej adres mailowy?PA
OK MOJ MEIL TO [email] NO MNIAM MNIAN TE NASZE TYSKIE KIEDY TERAZ PRZYJEDZIESZ DO POLSKI?POZDRAWIAM
witaj zapiekanka ale z ciebie bajerant. znasz takie sloweczko? pa pa
Koncu LIPCU i caly SIERPNIU bede tam.Ostatnio raz bylem w POLSCE caly LUTYM!
Pilem duzy piwa jak TYSKIE,ZYWIEC,OKOCIM,TATRA,WARKA SUPER STRONG,KUJAWIAK,KOSZTELAN,VOLT,MOCNE,LECH,ZUBR,WOJAK,RYBNICKIE.Popisamy troszke nanaszej adres mailowi?
BUZKI
O Dio! gdzie Ci się tyle birra zmieściło?
Jaka sloweczka?PA! S;-))))))))
PODAJ MI SWOJ BO JA MAM [email] A TWOJ?
bajerant
jakie słóweczko? "bajerant" :-)))
..chyba trafne określenie.. pozdrawiam :-)))
Ja nie pije duzo,nie lubie to,nie jestem zainteresowany pic tak duzo,ogolnie lubie polska piwa.Jak ty wolisz pilem WYBOROWA,SOBIESKI,ZOLATKOWA,ZOBROWKA,ABSOLWENT,GDANSKA,ZYTNIA.PA @;-))))))hihihihihihi!
zapiekanka to niezly bajerant. nie w zlym tego slowka znaczeniu. papatki
Niewiem!Co to znaczy?Moj adres [email]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 38
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia