krotki sms proszeeeeeeeeeeeeee

Temat przeniesiony do archwium.
Moze ktos pomoze mi w przetlumaczeniu smsa na wloski, chcialabym zrobic tym sms przyjemnosc mojemu chlopakowi (wlochowi) z ktorym rozmawiam po angielsku.

Ty jestes calym moim zyciem. Wypelniasz moje serce szczesciem. Dajesz mi sile do zycia. Ty jestes wszystkim czego potrzebuje aby byc szczesliwa. Nie potrafie wyobrazic sobie zycia bez Ciebie, i tak jak Ty jestem szalenczo zakochana. Nazawsze Twoja ksiezniczka.

Wielkie dzieki za trud wlozony w przetlumaczenie tego tekstu.
Tu sei tutta la mia vita. Ripieni il mio cuore della felicita'. Mi dai la forza di vivere. Sei tutto quello che mi serve ad essere felice. Non mi posso immaginare la vita senza di te. E sono innamorata pazza cosi' come lo sei tu. Per sempre la tua principessa.

moze byc??
Aga, napisalas mniej wiecej " nadziewasz moje serce szczesciem"...czym sprawilas mi kupe radosci, zreszta;-);) RIEMPI il mio cuore di....
pzdr:-)
hihihi racja !
tez sie usmialam....tylko ze chyba kolezance namieszalam....PRZEPRASZAM WAS BARDZO ZA MOJE ROZTRZEPANIE / IGNORANCJE.....jak kto woli
dzieki CI Agatkaf, nie martw sie, jeszcze tego smsa nie wyslalam, tak wiec mam nadzieje ze reszta jest przetlumaczona w miare poprawnie:) Wielkie dzieki za to tlumaczenie. Ja nie mam zielonego pojecia o wloskim ale chyba niedlugo zaczne sie go uczyc:):):) Raz jeszcze dziekuje. Pozdrawiam.
WIelkie dzieki takze za korektę dla trishya.

Dziekuje Wam za poswiecony czas. Pozdrawiam. Mo1
masz racje ze zawsze lepiej jak pare osob rzuci na to okiem...bo samemu czasem nie jest sie w stanie wychwycic nawet najbardziej banalnych bledow.......bykow:)
pzdr.
ag.
HEJ! Sono ritornato!Chi mi cerca?
AURVOIRE!
a ja dzisiaj zjadlam wielka zapiekanke ;-))P
SI!Pero' a furia di mangiarmi,ho ancora tutt'ora la pelle piena di tuoi morsi caldi! S;-)))))hihihihi!
AGATINA!Choc zea w REGGIO CALABRIA?Jutro ja bede tam!
Ma dove sei andato a finire?
hahahaha a skad ty wiesz ze mnie tak do RC ciagnie...pewnie ze jade!
salutami il mare e lo stretto............e mangia un bel gelato da cesare...gnam
Mialem duzo pracy i po pracy wyspalem caly czas.Jutro bede na plazy tam w SCILLA!Bylas tam AGATINA?Co robisz TUJAGA? GRASIU! Gdzie jestes?
ajajajjj tylko nie scilla bo mi serce placze z tesknoty!
Moze byc znasz HOTEL EXCELSIOR?
Tam ja jde odpoczac i wszystko place moj agencja! No wlasnie,jutro bedzie 3raz abym pojde na plazy,juz jestem oche opalony.Ten LATO bedziesz do WLOCH?
NIE ZNAM
w tym roku bede wlasnie w RC....:-)))
mia amica si sposa a settembre
Moze byc ja i ty mamy mozliwosci sie spotkac tam w POLSCE?Ten HOTEL EXCELSIOR jest 100m od CESARE!A ty co bedziesz robi
a jutro?
a to juz wiem ktory hotel :-))
jutro biore rower i ruszam w swiat...a teraz juz ide spac
trzymaj sie zapiekanka i uwazaj na calabresi ;-)
dobranoc
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Nauka języka