opis pokoju

Temat przeniesiony do archwium.
mam prośbę. przed dłuższy okres czasu leżałam w szpitalu i nagromadziło mi się trochę zaległości. czy mógłby mi ktoś napisać opis pokoju wraz z tłumaczeniem polskim? będę bardzo wdzięczna.
łatwiej będzie jak sama napiszę po polsku.

dzielę pokój ze starszym bratem. naprzeciw drzwi jest duże okno z kolorowymi żaluzjami. pod oknem stoi biurko a na nim komputer, zeszyty i fotografie przyjaciół. moje łóżko stoi po lewej stronie. jest duże i przykryte zielonym kocem. pod łóżkiem trzymam rolki i pudło z pamiątkami. nad łóżkiem wisi tablica korkowa a do niej przyczepione są pocztówki i zdjęcia z wakacji. obok mojego łóżka stoi szafa w której trzymam ubrania. łóżko brata stoi po prawej stronie. jest średniej wielkości. obok łóżka stoi nocna szafka z lampką. w pokoju stoi także wieża i telewizor. pies ma swoje posłanie w naszym pokoju. jest to dość niewygodne, bo zawsze nas budzi rano. do drzwi przymocowane są wieszaki i na nich wiszą nasze szlafroki. na ścianach jest pełno plakatów z naszymi idolami. w pokoju jest także kilka roślin.
wpisz do wyszukiwarki i napewno znajdziesz...opis pokoju, mieszkana byl juz na forum naprawde pelno razy :):):))

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia