Prosze 5 zdań

Temat przeniesiony do archwium.
proszę o przetłumaczenie 5 zdań:

Jestem na wakacjach we włoszech. Wszyscy są dla mnie niesamowicie uprzejmi. Jestem tutaj z moją dziewczyną Pauliną. Bardzo ją kocham i jestem szczęśliwy, że mogę z nią spędzić wiele wspaniałych chwil. Włochy to idealne miejsce dla zakochanych.

please pomóżcie mi. Potrzebuje te kilka zdań
Sono in vacanza in Italia . Tutti sono incredibilmente gentili per me , ci sono qua con la mia ragazza Paulina , la amo molto e sono (contento ) felice che posso passare con lei ne tanti bei momenti . Italia e' il posto perfetto per gli innamorati .
Sono in vacanze in italia. (Trascorro le mie vacanze in italia). Tutti sono gentilissimi per me(con me ). Sono qua con la mia morosa/ fidanzata. L'amo molto e' sono felice che posso trascorrere con lei tanti i giorni splendidi. L'italia e' un posto ideale per innamorati.

prosze o poprawki:):)
nio wlasnie zgubilam GLI

...per Gli innamorati :):)
Ciao Des to Ja mmmmm2222 :-D
to ty???? widze ze nowego niczka sobie sprawilas ....to witam ciao....widze ze tez sie wzielas za ten tekscik :):)
staram się staram :-) ..... miałam już dość tego mmmm2222 ... hihihi
gratuluje...calkiem orginalny ten nowy niczek...ma cos w sobie :D :):))
no i ma moje ulubione gwiazdeczki hiihihi *_*
mam prosbe o przetłumaczenie tych slowek:

la mia affamata

non so se sia che stessi pensando a me
właśnie zauważułam ,że masz słabość do gwiazdek :-D hihihi
i dziękuję mnie też się mój nowy nick podoba ;-)
i jeszcze to...pomoze ktos???

tipo adesso, per salutarti

una via di mezzo indifferente è strano

avere questo pc in mezzo da una parte

sto prendendo fuoco

non sono io che comando

loro erano molto convinte nei miei confronti

mi raccomando al massimo
sama nie bardzo wiem co oznaczają te zdania .... , one chyba nie są z ksiązek prawda ?
nie sa ....sa wyrwane z kontekstu...ja mniej wiecej rozumiem ale myslalm ze ktos moze mi je dokladniej przetłumaczyc
ehehe ... mniej więcej to Ja też rozumiem , ale lepiej by było , gdyby były napisane zdania , w których te zwroty były zawarte , łatwiej można by było się domyślić :P :-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę