Care Mia

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o pomoc ... co dokładnie oznaczają te dwa słowa "care mia" i czy występują one razem ... ? Z góry dziękuję.
moja droga
carA mia-moja droga
albo care miE- moje drogie
czy ta literówka jest taka jak powinna ... proszę o potwierdzenie ponieważ to dla mnie bardzo ważne ... dotyczy to jednej osoby ... CarE Mia czy faktycznie CarA Mia ... Dziękuję
jak bocconcino 1000 procent
no rece opadaja;) potwierdzenie czego? ze cara mia to znaczy moja droga? a care mie moje drogie? potwierdzammmmmmmm!;)
calmati CARE MIA hihihi
sono calmissima,caRRo mio;);)
o, to było w dobrym, złośliwym stylu
dziękuję wszystkim za pomoc i wyrozumiałość ... której brak "trishya" ... nie każdy zna włoski tak biegle jak ty ... trochę pokory ... sama kiedyś zaczynałaś ... rzeczy dla ciebie oczywiste dla innycvh mogą stanowić problem a to forum jest chyba po to by pomagać a nie złościć się na kogoś kto o tę pomoc prosi ... Pozdrawiam
nie przejmuj sie "trisya"ona caly czas sie madruje i zachowuje jak by z wielka laska pomagala
Nie chcę być niczyim adwokatem, ale ja nie widzę w jej poście niczego złośliwego. Może zdanie było trochę bez sensu sformułowane(nie obraź się) - potwierdzić literówkę(??). Jeżeli to literówka to nie można jej potwierdzić, można z kolei zdać się na bocconcino, która podała 2 możliwe wersje na podstawie tej literówki.
placido,
jesli dobrze przyjrzysz sie temu co i jak napisalam, to zauwazysz (moze) takie znaczki " ;-) "....rozumiem, ze kazdy kiedys zaczyna miec kontakt z czyms nowym, np. z przekazywaniem informacji w formie pisemnej na forum czy czacie...jako, ze ja zaczelam troche czasu temu, to podpowiem ci, ze te znaczki podobnie jak i inne np: :-), :-D, :-P to sa emoticony, takie ujednolicone na calym swiecie symbole, sluzace do tego, aby w tekscie - czyli wowczas, gdy twoj odbiorca nie moze cie zobaczyc fizycznie- wyrazic nasze emocje. Bez zbednego drazenia tematu, wyjasniam, ze : srednik, myslnik i zamknij nawias symbolizuje: usmiech z przymrozonym okiem - i to wszystko, z czym taka minka moglaby sie kojarzyc....mysle, ze generalnie kojarzy sie ludziom z ironicznym podejsciem do tego co pisza, lub do czego sie odnosza....

nie wiem czy okazalam zadowalajaca cie ilosc pokory dla wyjasnienia tego, jakze zaskakujacego dla mnie nieporozumienia
pzrd.
;)
:)
=D
a ja rozdziawilam i oczy i usta
rzeczywiście :) śmiesznie to wygląda!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe