Proszę o przetłumaczenie na J.Polski

Temat przeniesiony do archwium.
CIAO BO COME STAI?.LO OGI ERO UN PO' TRISTE,SAI CAPITA CHE CI SI SVEGLI MALE A VOLTE E ALLORA SONO ANDATA DALLA NOSTRA DOMINICA E HO PARLATO TANTO CON LEI. E IO SONO SICURA CHE LEI VEDE TUTTO E CI AIUTA A NOI TUTTI A SOPPORTARE E ANDARE AVANTI .MI SENTO FORTUNATA DI AVERLA CONOSCIUTA E AMATA. VI ABBRACCIO FORTE CON IMMENENSO BENE.
Czesc jak sie masz? ja dzis bylam troche smutna wiesz czasem sie tak dzieje ze budzimy sie w zlym humorze.Poszlam wiec do naszej dominiki i duzo z nia rozmawialam. jestem pewna ze ona widzi wszystko i pomoze nam wszystkim to przezwyciezyc i ''pojsc dalej''Czuje sie szczesciara ze ja poznalam i pokochalam.Sciskam was mocno.

To pisał on czy ona ? bo mimo ze przetłumaczylam tekst dalej nie jestem tego pewna?
Dziękuję, to napisała ona czyli Titti niedoszła moja szwagierka.
aha, czyli Titti miała wyjść za mąż za twoją siostrę ?
Prostuję, siostra szwagra.
pzdr. Bozna:))
Akurat miałam sms z Włoch, który mnie ucieszył, bo oni za bardzo sie nie kwapią do kontaktu i prawie od razu mi go przetłumaczyli, ale moją odpowiedź na j. włoski jakoś długo nie chcą tłumaczyć , a ciągle potrzebuję Waszej pomocy, mam jeszcze pisać e-maila do adwokata włoskiego ,dziękiza pozdrowienia sama również pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia