Potrzebna pomoc;):)

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę mi przetłumaczyć ten o to tekst:)->tesoro mio ho ricevuto il yuo messaggio poco fa' io vorrei tanto venire in polonia per riabbracciare te conoscere tua madre i tuoi figli e sopra ogni cosa toccare con mano la terra della nostra Dominica.Però purtroppo per aprire questo bar mi soono indebitata fino al collo e per ora non posso permettermi di tenere chiuso .Ti prometto però che molto presto ti farò la sorpresa .So che questo è anche il desiderio di Dominica e lo esaudiro'. Ti abbraccio forte a me. Salutami tutti ti voglio bene tua Titti.
Moj skarbie, otrzymalam niedawno twoja wiadomosc.. Bardzo chcialabym pzryjechac do Poloski aby cie ponownie usciskac, poznac twoja mame i dzieci, a przede wszystkim dotknac reka ziemi naszej Dominiki (?). Niestety zadluzylam sie po uszy zeby otworzyc bar i teraz nie moge sobie pozwolic na zamkniecie go na jakis czas. Obiecuje ci jednak ze szybko zeobie ci niespodzianke. Wiem ze jest to takzr zyczeniem Dominiki i spelnie je. Sciskam cie mocno. Pozdrow wszytkich wszystkiego naj Twoja Titi
:)->Mój skarbie, wlasnie niedawno dostałam twóją wiadomość Bardzo chciałabym przyjechać do Polski, by Cię znów objąć, poznać twoją matkę, twoje dzieci, a przede wszystkim dotknąć ręką ziemię naszej Dominiki.Jednak niestety żeby otworzyć ten bar zadłużyłam się po uszy i w tej chwili nie mogę sobie pozwolić, by pozostał zamknięty. jednak obiecuję Cie, że zrobię Ci niespodziankę. Wiem, że jest to też zuczeniem Dominiki i spełnię je. ściskam mocno. Pozdrów wszystkich, Twoja Titti.
moj skarbie, otrzymalam twoja wiadomosc przd chwila i chcialabym bardzo przyjechac do Polski aby cie usciskac, poznac twoja mame i twoje dzieci i ponad wszystko dotknac reka ziemie naszej Dominiki. Ale niestety aby otworzyc ten bar, zadluzylam sie po szyje i na teraz (obecnie) nie moge sobie pozwolic aby go zmknac ( dokladnie; trzymac zamknietego- ale to chyba nie za bardzo po polsku jest ).
Przyrzekam ci jednak, ze bardzo szybko zrobie ci niespodzianke. Wiem, ze to to takze pragnienie (zyczenie) Dominiki i je wypelnie.
Sciskam cie mocno. Pozdrow odemnie wszystkich.
Twoja Titti
widze, ze seryjne tlumczenie jest...
Mój skarbie, dopiero co otrzymałam twoją wiadomość, bardzo chciałabymprzyjechać do Polski, żeby znów cię uścisnąć, poznac twoją matkę, twoje dzieci, a nadewszystko, dotknąć reką ziemi naszej dominiki. ale, niestety, otwierając ten bar, zadłuzyłam sie po uszy i na razię nie mogę sobie pozwolić na zamykanie go. Obiecuję, że bardzo szybko zrobię ci niespodziankę. Wiem, że to jest tez pragnienie dominiki i ja je spełnie. Sciskam cię mocno. Pozdrów wszystkich kochana, twoja Titti.
teraz jest do wyboru i koloru
Oj Mama się ucieszy..ze tak szybko;) Pełna Profeska;)Wielkie dzięki Wszystkim;):):*:D;D
Oj Mama się ucieszy..ze tak szybko;) Pełna Profeska;)Wielkie dzięki Wszystkim;):):*:D;D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia