'ciuri' co to?

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos moglby choc tak ogolnie napisac o co chodzi?
Vabbe' che vuol dire ... anch'io ho un litro di vodka nel freezer, ma che piacere c'e' a berla da solo?? Il piacere e' berla con gli amici e poi fare bordello :))
Complimenti per il capo nero!!! Adesso potrai soddisfare tutte le tue perversioni :) Del resto un nero e' sempre stato il tuo sogno erotico no? Pero' con il capo ... troppo banale :)) L'azienda fa cose strane??? E di che ti meravigli? Se ti ha assunto pensavi che fosse un'azienda normale?? Cmq .. anche tanino era nero ... ma non era alto 2 metri .. hai fatto sogni erotici anche con lui? :)
Tranquilla .. io me lo ricordo sempre che sono masculu siculu .. tu ricordati ca si fimmina siciliana e non fare la "svergognata" :)) Non fare niente che io non farei ahahhaha :))
ciuri di tuttu l'annu
Dzieki
mysle ze lepiej tego nie tlumaczyc jestes pewna ze chcesz a moze tak sama?
>ciuri -kwiat
>ciuri di tuttu l'annu- to tytul piosenki po sycylijsku
ojej, czy tam jest cos strasznego? jezeli mozesz to napisz o co chodzi:-)
jutro przetlumacze ci to sama przeczytasz troche mu dopieklas to ci odpowiedzial
co to znaczy?
I migliori auguri per un futuro luminoso, trapunto di stelle, in un oceano di serenità.
dopiekla mu ? to jej odpowiedzial ? ... nie prawda ! moim zdaniem to zabawne ! :D
dopiekla mu ? to jej odpowiedzial ? ... nie prawda ! moim zdaniem to zabawne ! :D
dobra.. co to mowic..... ja tez mam butelke wodki w zamrazalniku a co to za przyjemnosc pic ja samemu ???przyjmnosc to pic z przyjaciulmi a potem robic burdel.komplementy za czarnego szefa .teraz mozesz zaspokojic wszystkie twoje zboczenia. z reszta czarny zawsze byl twojim snem erotycznym .reszte jutro pa
misio go go ja moze jestem stara ale nie glupia to nazywasz zabawa ???????????''''''raczej zazdroscia
I migliori auguri... najlepsze życznia na świetlaną przyszłość, haftowaną gwiazdami w oceanie pogody (jasności)
...trochę dalej (ale nie do końca):
Jednak ze szefem...zbyt banalne :)) Przedsiębiorstwo (zakład) robi dziwne rzeczy???
I czemu się dziwisz? Czy przyjmując się do pracy myślałaś, że może być przedsiębiorstwo normalne? Jednakże też tanino??? był czarno... ale nie był wysoki na dwa metry...miałaś sny erotyczne także z nim?:)
dobra, co tu mowic...ja tez mam litr wodki w zamrazarniku, ale co to za przyjemnosc pic ja w samotnosci? przyjemnoscia jest wypic ja z przyjaciolmi i pozniej porozrabiac
Gratulacje za czarnego szefa! Teraz bedziesz mogla zaspokoic wszystkie twoje zboczenia. Poza tym czarny zawsze byl twoim erotycznym marzeniem, prawda? Lecz z szefem...to zbyt banalne. Firma robi dziwne rzeczy? I czemu sie dziwisz? Myslalas, ze jesli cie tam zatrudnili, to jest to normalna firma? Chociaz takze "tanino" byl czarny...ale on nie mial dwoch metrow wzrostu...marzylas (erotycznie) takze o nim?
Spokojnie...ja zawsze pamietam ,ze jestem facetem z Siculu (chyba chodzi o miasto, gdzies w okolicach Messyny)...a ty pamietaj, ze jestes sycylijska kobieta i nie siej zgorszenia. Nie rob nic, czego ja bym nie zrobil hahaha
??kwiaty z calego roku (nie wiem, ale chyba jest taka piosenka)
dziekuje, naprawde wielkie dzieki!!!
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę