prosze znów o odpow.sms na j. włoski

Temat przeniesiony do archwium.
Titti wiem,że we Włoszech przywiązuje sie wagę do rzeczy istotnych,ale nie najważniejszych.Proszę was przenieście się na płaszczyznę duchową.Nie muszą być świeże kwiaty, mogą być trwałe czyli sztuczne czy też może być bez kwiatów, a najważniejsza jest modlitwa,wasza pamięć i to, jak by Dominika chciała abyście żyli a przede wszystkim nasz Pan Bóg, bo wszyscy sie tam dostaniemy i się spotkamy,jedni drugim musimy pomagać i się wspierać.Dużo spraw już zrozumiałam a to, co się stało ma nam pomóc w zbawieniu ja wam mam pomóc a wy mnie .Cały miesiąc sierpień w Chicago mają się odbywać msze za duszę Dominiki,ja będę łączyć się duchowo poprzez uczestnictwo we mszach świętych w Polsce, wy wystarczy jak codziennie odwiedzicie kościół i się pomodlicie.Pamiętajcie moje uczucia nie przemijają.
Titti lo so che in Italia si prende in considerazione cose importanti pero non i piu importanti. Vi prego, spostatevi sul piano spirituale. Non importa che siano fiori freschi, possono essere artificiali o addiritura sensa fiori, la cosa piu importante e' la vostra preghiera, vostra memoria e questo come vorebbe dominika che voi viviate, e sopratutto il nostro Signore, perche tutti andremo ai cieli e ci incontriamo, dobbiamo aiutarci insieme ed esserci un sostegno. Io gia ho capito tante cose e questo che e successo deve aiutarci in salvezza, io devo aiutare a voi e voi a me. Tutto il mese agosto a chicago saranno celebrate le messe in intenzione dell'anima di dominika, io mi unisco spiritualmente tramite partecipazione nelle messe in polonia e voi basta che venite ogni giorno alla chiesa e pregiate. Ricordate che i miei sentimenti non passano.
Sprawy moje są poważne, ale żaden człowiek nie wie kiedy w jego życiu one go dosiegną.Dzięki.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia