z włoskiego na polski dziekuję

Temat przeniesiony do archwium.
ciaooo
allora cosa desidero stare sempre bene ..divertirmi ..farmi una
famiglia...
sono una persona sempre allegra vedo sempre la vita
positiva..anche quando non è cosÏ ...
voglio migliorare nel lavoro
crescere...sempre di + ....aprire una attivitĂ in prorpio....
vorrei
comprarmi una barca...una casa...vorrei...vorrei ..tante cose...
e tu
invece...i tuoi desideri....
sei bellissima vedo sempre letue foto...
bellissima...
czesc
to czego pragne to czuc sie zawsze dobrze,bawic sie,zalozyc rodzine...
jestem osobą wwesołą i widze zawsze zycie pozytywnie,nawet jesli tak nie jest od a do z...
chce byc ciagle lepszy w pracy,dojrzewac ciągle i własciwie otworzyc jakos firme (tj.swoja działalnosc)...
chcialbym kupic sobie łódz...jakiś dom...chcialbym,chcialbym wiele róznych rzeczy...
a ty???twoje marzenia???
jestes piękna,oglądam ciągle twoje zdjecia
jestes piękna......................mniej wiecej tak:)
więc co pragnę, być zawsze dobrym (żeby mi było dobrze), cieszyć się, założyć rodzinę..jestem osobą zawsze radosną, widzę życie pozytywnie,nawet jak tak nie jest, chcę się rozwijać zawodowo, wzrastać, zawsze więcej.. otworzyć własną działalność, chciałbym kupić sobie łódź, dom...chciałbym...chciałbym tyle rzeczy..a ty?..twoje życzenia?..jesteś piękna..widzę zawsze twoje zdjęcia..piękna
dziękuje bardzo...
mozna jeszcze krótki list...

bardzo mi sie podoba to co napisałeś...
ja tez mam wiele marzeń...najpierw odnaleźć soja druga połówkę, miłośc najwazniejsza dla mnie rzecz, bez niej umieram, usycham
chciałabym załozyć rodzinę, mieć dom w jakimś pieknym miejscu i mieć przynajmniej 2 dzieci i duzo różnych zwierzat...jestem jedynaczką i zawsze brakowało mi rodzeństwa..
jak skończe studia kosmetologię, to tez chciałabym załozyc swoją firmę, otworzyc swój lux gabinet..
najlepiej gdzieś nad morzem w jakims pieknym miejscu..
podróżowac po świecie, bardzo lubie się przemieszczać...
ale przedewszytkim zalezy mi na miłości, przyjaciołach, bo bez nich nie mogę zyć
poproszę jeszcze krótki list na włoski
mi piace molto quello che hai scritto. Anch'io ho tanti sogni (desideri)... prima trovare la mia anima gemella. l'amore e la cosa piu importante per me. enza questo muoio. Vorrei avere la famiglia, avere la casa in qualche bel posto e avere almeno due bambini e tanti diversi animali. Sono la figlia unica e da sempre sentivo la mancanza di altri fratelli.
Quando finiro gli studi (cosmetologia?? - niejetem pewna) vorrei avere la mia azienda, aprire il proprio lussuoso studio estetico possibilmente al mare oppure in un'altro posto bellissimo. Vorrei viaggare molto, mi piacono i continui spostamenti ma sopratutto ci tengo all'amore, amici perche senza di loro non riesco a vivere.

pozdrawiam aga
jak czegos nie rozumiesz moje [gg]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia