Piekny. Jestem cala twoja. Przyslij mi swoje zdjecie. Wkrotce sie spotkamy. Bedziemy rozmawiac do samego rana. Kocham cie.
Teraz lepiej? ;)
genio-eugenio
27 wrz 2006
to musisz napisać po włosku, potem dodać, że amasz italię i italianów, wszystkich bez wyjątku, lubisz włoskie ciuchy, ale cię na nie nie stać, no i co by tu jeszcze, hmmm, może jeszcze o stopniu opanowania języka (cokolwiek by to znaczyło) :)))
Cinquantatre
27 wrz 2006
No wlasnie nie wiem jak to napisac "lubie wloskie ciuchy w polskiego ciucholandu, ale mnie na nie nie stać. Co do jezyka... sono grande chiacchierone? ;) czy non posso parlare con la booca piena :)
agatkaf
27 wrz 2006
mozesz tez napisac la mia lingua e' ottima (la lingua italiana??)
tujaga
27 wrz 2006
la booca piena .. - haha! ja już kompletnie nie pamiętam, o czym Ty mówisz, bo: 1.da tanto tempo faccio una cura dimagrante
2....też :-)))
Cinquantatre
27 wrz 2006
Tujaga. Ja też nie wszystko biore do buzi. Poświęcam sie. Waże 53 kg.
genio-eugenio
27 wrz 2006
hehehe, a potem jak jakaś siuśka chce swojemu chlopakowi wysłać sms-a light erotycznego, to zaraz: MARSZ DO DOMU KLOCKI SKŁADAĆ ! a tu ? luuuudzie :))))
[konto usunięte]
27 wrz 2006
no i kto tu ma kudlate mysli ?!
[konto usunięte]
27 wrz 2006
a tak swoja droga, 53 uwazaj co piszesz bo moze byc nieopatrznie zrozumiane .. :)))
Cinquantatre
27 wrz 2006
Milli, alez uważam, a jeśli ktoś nieopatrznie zrozumie, to jego problem. ;)
Kurcze chce ulożyć takiego uniwersalnego sms-a zlożonego z malej ilości slów, a bogatego w treści. :D Dodam, ze nie dla siebie ;)