co to znaczy ????

Temat przeniesiony do archwium.
1. si tnt io mo torno a vedere distretto d polizia proprio nn c bekkiamo

2.vabbè magari + tardi

3.come nn ci sei piango

4.senti te posso fa na domanda?

5 la devi fare mi raccomando

DAJE PISCIAMOLA, nn ce sta sta babba, RISPONDI MANAGGIA LA MAMMA DE ASSENA INCULATA DA UN ASINO MORTO.. RKODUE è POPO NA BABBA

PORCO DIO
dziewczyno, to nie jest język włoski, tylko dialekt rzymski (dialetto tomano) i to w dodatku pełen najgorszych przekleństw. Ten człowiek myśli, że niby jak masz go zrozumieć ?
1. si tnt io mo torno a vedere distretto d polizia proprio nn c bekkiamo - Tak. ja i tak ide teraz ogladac dalej "Distretto di polizia" (to taki wloski serial), nie da rady sie "zlapac" (spotkac na gg, przez telefon, na ulicy itp.)

2.vabbè magari + tardi - dobra, moze pozniej

3.come nn ci sei piango - jak tylko cie nie ma, placze

4.senti te posso fa na domanda? - sluchaj, moge cie o cos zapytac?

5 la devi fare mi raccomando - musisz to (ja) zrobic, bardzo cie prosze/pamietaj

6. daje pisciamola, nn ce sta sta babba, rispondi managgia la mamma de assena inculata da un asino morto.. rkodue è popo na babba
porco dio --> nie mam ochoty tlumaczyc tego rodzaju prymitywnych tekstow i bluznierstw, sorki
kiedy Alberto Sordi przystepowal do egzaminow wstepnych do akademii dramatycznej w Rzymie jednemu z profesorow (wielkiej slawie) bardzo przeszkadzala wymowa Alberto. Na to Sordi odpowiedzial: to bo jak mowie w dialekcie rzymskim. Na to profaesor mu odpowiedzial: nie ma dialektu rzymskiego my po prostu nie mowimy czysto po wlosku, imitujemy jezyk wloski....

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę