proszę o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze przetłumaczcie mi to, bo mam już dzisiaj taki dzień, ze nei jestem w stanie chyba nic zrozumieć. Źle ze mną :(

Amore forse e cambiato qualcosa fra noi. non ce più quella voglia di sentirsi ho quel desiderio di potersi vedere anche per poco, può darsi che ai dei problemi talmente grandi che non puoi dividere con me così facendo ti allontani dal mio cuore, e questo mi fa male
kochanie, może coś się zmieniło między nami. nie ma już tej chęci, zeby się słuchać, ani tego pragnienia, żeby się widzieć, choć przez chwilę, możliwe, że masz tak wielkie problemów, że nie możesz ich dzielić ze mną. robiąc tak, oddalasz się od mojego serca, a to mi sprawia ból
genio Ty jak zwykle niezastapiony.Stokrotne dzięki.A czy mogę prosic w druga stronę

kochanie mam problemy zdrowotne z moimi nogami, wiesz jakie. Teraz muszę ciężko pracować aby uzbierać na operację. Nie chciałam Tobie o tym mówić, bo nie chcę abyś mi pomagał (mam na myśli finansowo, bo zaraz byś chciał pomóc). Wydaje mi się, że jestem tym wszystkim już tak zmęczona, że mam dośc wszystkiego.
amore. ho problemi con la salute con le mie gambe, sai quali. adesso devo lavorare moto per poter risparmiare per l'intervento. non ti volevo dire di questo perche non voglio che mi aiuti ( intendo in modo finanziario perche tu vorresti aiutare immediatamente). Mi pare che sono stanca di tutto quanto che ne ho abbastanza

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia