czesc. prosze o pomoc... bardzo zalezy mi, zeby napisac do kolegi z Wloch.. ale nie znam ani troche wloskiego... zalezy mi tez na czasie... bede bardzo wdzieczna :)
drogi Paolo!
bardzo Ci dziękuje za ostatni list. Ciesze sie, ze u Ciebie wszystko w porzadku. gratuluje Ci zdanego egzaminu prawa jazdy. jezdzij ostroznie! :)
Pytales co u mnie sie dzieje... Ja wlasnie wrocilam po wakacjach do szkoly. Musimy sie strasznie duzo uczyc, przygotowujemy sie do matury. Zdaje egzaminy z polskiego, historii, angielksiego i wosu. Chce studiowac prawo i historie. a przede wszystkim wlasnie historie. To moja najwieksza pasja. kocham ten przedmiot!
mam jednak zla wiadomosc... Zmarla jedna z najblizszych mi osob... Byla chora na bialaczke.. Przezylam straszne chwile...teraz juz wiem, ze zycie jest strasznie krotkie i niesprawiedliwe... Tak bardzo ja kochalam... Nie moge sie jednak poddawac, trzeba zyc dalej...
Juz teraz zapraszam Cie do Lodzi, Do Polski. mam nadzieje, ze przyjedziesz do mnie. Moze w przerwie swiatecznej? Oprowadze Cie po miescie, spotkamy sie z moimi przyjaciolmi, milo spedzimy czas.
Czekam na Twoj kolejy list. Pozdrawiam Ciebie i Twoja rodzine.
Do uslyszenia.