che cosa significa

Temat przeniesiony do archwium.
seee,questa mi vuole far fare sesso senza magna'.NON HA CAPITO NIENTE!
...mo me devo magna' l'impossibile!IERI MI HA PRESENtato mr rosso:ci siamo messi a kiakkerarein inglese,KI SPASSO!:)
MAH,CMQ NN CREDO KE LE SIA ARRIVATO IL SMS MALEFICO..non mi ha detto proprio niente..MA MI STA A FA DI TUTTO!ahahah..

Grazie per aiuto!
o ja piernicze :))))
to forum zaczyna sie robic poprnograficzne czy jak:(
To znaczy....????
wciaz nie wiem o co chodzi..:(
No kurcze..nikt sie nade mna nie zlituje?
Co tam takiego jest napisane.. :((
niefajne rzeczy...trudno to ubrac w slowa..wyjdzie mocno wulgarnie
czy to ten sam madrala co chodzil na dziwki i pozniej musial sobie testy robic?
dno
Alez wy jestescie!! Czemu nikt kolezance nie przetlumaczy???Ja bym to zrobila ale kurczaki, nie do konca rozumiem ;)
ja też przyznam, że po wgłebieniu się w tekst, coś mi tu nie pasi.nie wiem, może to za wysoki jak na mnie poziom wyrafinowania erotycznego ?
(MNIEJ WIECEJ, NIE DOSLOWNIE!)

Jasne, ona chce, zebym sie seksil na czczo! Nie ma o tym pojecia/nic nie zrozumiala/nic do niej nie dotarlo! Teraz musze zjesc niemozliwosc (szczerze mowiac, musialabym byc bardziej wtajemniczona w jego mysli, zeby zrozumiec jego tok myslenia i wyczuc dokladnie, o co mu biega;-))! Wczoraj przedstawila mi Pana Czerwonego - pogadalismy po angielsku, ale ubaw!:) W kazdym razie nie sadze, zeby doszedl do niej ten perfidny (cos, co ma na celu wyrzadzenia szkody, zla) sms... nic nie powiedziala... Ale wyprawia mi wszystko, co tylko mozliwe! Ha ha ha...
chyba lepiej dla twojego zdrowia psychicznego, abys nie zaglebiala sie jednak w jego tok myslenia...:D
Tez tak mysle.;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia