czy ma ktos czas przet;lumaczyc?bede b wdzieczna

Temat przeniesiony do archwium.
wiesz co, zauwazylam ze to ty jestes obojetny! jesli chcezs to do mnie zadzwon, jestes chlopakiem to ty powinienesz nie ja... heh... jeszcze niebylo tak zebym to ja dzwonila do chlopaka.. jakis dzwiny jestes,,, gdybym przyjechala to co?? cos tu jest podejrzane... cos mi tu nie pasuje....
Sai, ho notato che tu sei indifferente. Se vuoi puoi chiamarmi, tu sei un "uomo" e dovresti farlo non io...e...Non è mai successo che io telefonassi per prima a un ragazzo..sei un po' strano... e se io fossi arrivata cosa sarebbe successo?C'è qualcosa di sospettabile...qualcosa non mi inquadra..
iliellllko to ze ktoś czasami nie dzwoni może wynikac ze jest nie śmiały i boi sie kobiet. A jeszcze jak nie lubi zbytnia duzych zgromadzen chodzi to teatru, wystawy ,ma duzo zainteresowań artystycznych moze wskazywac że masz do czynienia z facetem pozbawionym egoizmu .a to najrzadszy gagunek męski.P)))
hehe... dziekuje ci :) nie ale to niemozliwe ze to taki typ :P poprosty chlopiec ktoremu szkoda pieniazkow zeby zadzwonic, jak to wloch potrafi wykorzystac kobiete :D hehhhhh.... JA SIE NIE DAM:P heheh
iliellllko masz rację że jak dobrze sie szuka to wśrod Polaków znajdzie sie duzo takich perełek, a wśrod Włochów jest ich mało. P i zycze powodzenia w bojach miłosnych)))

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia