HAI CAMBIATO OPPINIONE SU DI ME....SONO FELI

Temat przeniesiony do archwium.
HAI CAMBIATO OPPINIONE SU DI ME....SONO FELICE KE HAI CAPITO COME SONO ..IO CERKERO DI STARE PIU VICINO A TE E DI SCRIVERTI PIU SPESSO OK....ADESSO COME STAI???RISP PURE TU PERKE ANKE PER ME E IMPORTANE MI FA PIACERE LEGERE QUELLO KE SCRIVI OK...UN BACIO GRANDE E NN DIMENTICARTI KE NN TI SCORDERO MAI.... MANDAMI UN PO DI FOTO TUE OK DOMANI TI MANDERO LE MIE OK
Zaraz przetłumaczę
Zmieniłaś o mnie zdanie...jestem szczęśliwy, że zrozumiałaś jaki jestem. Postaram sie być blisko Ciebie i pisać do Ciebie częściej ok?...Co u Ciebie? Odpowiedz mi szybko bo takze dla mnie jest to ważnei sprawia mi przyjemnośc czytanie tego co piszesz, ok. Ogromny buziak i nie zapominaj, że zawsze b ędę o Tobie pamiętał, przyślij mi trochę Twoich zdjęć, ok, jutro prześlę ci trochę moich ok
mozesz przetluamczyc jeszcze to na wloski?? prosze cie bardzo....... :

ja wiedzialam jaki jestes... dlatego cos mi tu nie pasowalo... ok chcialabym z toba pisac codziennie, a nawet caly czas... ok wierze ci... ja tez o tobie nigdy nie zapomne... pamietaj !! dlaczego jestesmy tak dalekoo...ja chce dociebieeee !! teraz jestem w szkole.. jak wroce to sie odezwe.... u mnie po ok. chce wrocic do rzymuu bardzo !! zrobie wszystko :P jesli ocen niebede miala najgorszych to przyjade ;D nie no przyjade ;) dlatgo musze sie uczycc... a chodze do jednej z najlepszych lieców w polsce.. jeststrasznie wysoki poziom i trzeba sie duzo uczyc;/ ehhh...
ciesze sie ze odpisales bardzo !!!!!!!!!

DZIEKUJEEE

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia