pilne prosze

Temat przeniesiony do archwium.
dzis mial robiony rezonans magnetyczny. lezal spokojnie. trwalo 30 min. ja siedzialam i masowalam go po nogach , zeby byl spokojny.
oggi ha avuto una risonanza magnetica. stava calmo. tutto e' durato 30 minuti. io stavo seduta accanto e li massagiavo le gambe per tranquillizzarlo.
Żartujesz?widziałas kiedyś jak się robi rezonans?pierwsze słyszę żeby w czasie badania siedzieć z chorym i masować go
genio-eugenio wiem ze znasz bardzo dobrze wloski.czy jest mozliwosc abys mi napisal tzn.przetlumaczyl c.v. z polskiego na wloski?
moj mail [email]
jesli bedziesz chcial mi pomoc oczwiscie.pozdrawiam.
dzieki za tlumaczenie... to dziecko i musialam z nim siedziec takze mylisz sie ze nie mozna bo ja dzisiaj bylam z nim ....zeby sie nie bal tylko musialam zdjac wszystko co metalowe.. moge prosic o przetlumaczenie jeszcze tego,,,,popoludniu lekarka powiedziala ze na pierwszy rzut oka wszystko jest w porzadku ,ale dokladny opis bedzie w nastepnym tygodniu......czuje sie duzo lepiej..
nie chcialo sie zalogowac musialam wejsc jako gosc ...aska64
...pomeriggio dottoressa ha detto che alla prima vista è tutto a posto,ma la preciza descrizione sara alla prossima settimana...già si sente meglio..-jesli sie myle to ktos mnie poprawi..pozdrawiam :)
dziekuje ci bardzo
milego wieczora zycze...:)pa
la preciSa descrizione sarà pronta nella prossima settimana... si sente già meglio

P.
dzieki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa