Proszę o tłumaczenie o Josh'u Hartnecie

Temat przeniesiony do archwium.
Josh Hartnett jest bardzo znanym amerykańskim aktorem filmowym. Jego znak zodiaku to rak. I wiele cech charakteru Josha jest zgodnymch z jego znakiem zodiaku. Josh jest subtelny, nieco zamknięty w sobie, nieśmiały, uprzejmy, dobry. Ma niezwykle interesujace brazowe oczy, które zdają się kryc jakieś tajemnice (lub po prostu: które pewnie skrywają jakieś tajemnice). Ma krótkie brązowe włosy, jest wysoki i niezwykle przystojny. Szaleje za nim mnóstwo dziewczat. Najcześciej ubiera dżiny i koszulkę, choć w zależności od sytuacji zmienia swoje kreacje. Chciałabym go kiedyś spotkać.
oczywiście chodzi o dżinsy :)
Josh Hartnett è molto conosciuto americano attore star. Suo segno zodiacale questo cancro. E molti caratteristica suo caràttere sono armonie con caracteristico(??) segno zodiacale Josh. Josh è delicato, chiuso, estraneo, buono, ma anche è intelligente, allegro e gioioso.
niech mi ktoś pomoże, proszę, mam mało czasu
jeste ktoś kto zechce mi pomóc? będę niezmiernie wdzięczna
może mi ktoś sprawdzić tłumaczenie i pomóc resztę tekstu przetłumaczyć, bo ten fragment drugi sprawia mi trudności
wyslij tłumaczenie to ci je sprawdzę
Josh Hartnett è molto conosciuto americano attore star. Suo segno zodiacale questo cancro. E molti caratteristica suo caràttere sono armonie con caracteristico(??) segno zodiacale Josh. Josh è delicato, chiuso, estraneo, buono, ma anche è intelligente, allegro e gioioso. Ha molto inetressante marroni occhi, które zdają się kryć jakieś tajemnice (nie jestem w stanie tego fragmentu przetłumaczyć ani trochę dobrze). Ha corti castani capelli,
è grande e è straordinario bello. Piu spesso ubiera blue-jeans e camicetta. Però bywa też elegante pòpolo sportivo. Vorrei go kiedyś spotkać.
niech ktoś sprawdzi tłumaczenie tego tekstu, proszę
Josh Hartnett e molto conosciuto attore americano. Il suo segno zodiacale e cancro e molte delle sue caratteristiche corrispondono con esso. Josh e gentile, estroverso, timido garbato e buono. Ha gli stupendi occhi marroni che probabilmente nascondono qualche segreto. Ha I capelli corti marroni e alto e molto bello.molte delle ragazze gli vanno dietro. Di solito porta I jeans e la maglietta ma il suo abbigliamento cambia a seconda delle situazioni.una volta vorrei conoscerlo.
wielkie dzięki :)
bardzo proszę :D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Programy do nauki języków

»

Życie, praca, nauka