Filmik z Gattuso do przetłumaczenia. Kto pomoże?

Temat przeniesiony do archwium.

Czy komuś chciałoby się przetłumaczyć.... mniej więcej (chociaż w tych momentach gdzie słychać gromki smiech) filmik z Gennaro?
Przecież z samej sytuacji wiadomo o co chodzi ...
Ale nie chodzi mi o sens sytuacji, bo takowy jak zauważyłeś od razu widać. Chciałam wiedzieć co mniej więcej mówi Gattuso i ludzie na filmiku, bo nie wiem np. dlaczego tak sie wkurzył na jednego z nich i za nim ganiał :) No i wogóle jeste kilka momentów kiedy G. cos wykrzykuje i w tle słychać gromki śmiech. No ale jeżeli to za duży problem to nic.... obejdę się "smakiem":)
o co chodzi z tym filmem .Gdzie go mozna obejzec?
film jest na górze (zaraz nad moją prośbą) Trzeba skopiować link i wkleić w pasku adresu:)
to jak... nikt nie pomoże?:(
strasznie wolno to to sie buforuje,
może jednak ktoś pomoże:):):P
Jej no nie wiesz o co chodzi ? Jest zdenerwowany, bo Carletto zostawił swojego psa w jego nowym samochodzie, i pogryzł go ...
kurde... przecież pisałam, że wiem o co chodzi... aż tak głupia nie jestem:P Chciałam wiedzieć co konkretnie mówią. Co mi po tym, że rozmumiem sens skoro nie wiem o czym rozmawiają.
Ale przecież łatwo się domyśleć o czym rozmawiają ?
Jakby było mi łatwo zrozumiec co mówią to nie pytałabym tutaj. Ciężko jest cokolwiek zrozumieć jeśli po włosku nie zna się ani słowa. Mimo wszytko dzięki za jakiekolwiek zainteresowanie. Szkoda, że niekt nie przetłumaczył:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa