Życzenia urodzinowe dla faceta

Temat przeniesiony do archwium.
Chcę wysłać znajomemu kartkę na urodziny ;)
Potrzebuję przetłumaczyć - podstawowe życzenia:

"Wszystkiego najlepszego z okazji 24 urodzin.
Spełnienia marzeń"

i.. nie wiem co jeszcze? może ktoś ma pomysł czego życzyć facetowi :)

Dziękuję
Tanti auguri di buon compleanno.Spero ch i tuoi sogni si realizzino!!!
przepraszam zjadłam literkę powinno byc spero che i tuoi sogni si realizzino!!!
http://www.frasidamore.net/frasi/auguri-compleanno.html
tam sa rozne wierszyki
Grazie!

Co dokładnie to znaczy:

Tanti auguri di buon compleanno.- "...?"

Spero che i tuoi sogni si realizzino!!! - "i niech Twoje marzenia się spełnią "
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN...MAM NADZIJE ZE TWOJE MARZENIA SIE SPELNIA.
Grazie mille :)
mam pytanko a jak powiedziec :

Spero ch i tuoi sogni si realizzino!!!//zamiast mam nadzieje to poprostu //"NIECH

CI SIE SPELNIA WSZYATKIE MARZENIA"
Che i tuoi sogni si realizzino.
Che i tuoi sogni diventino realtà.
Bardzo proszę o pomoc w przetłumaczeniu na włoski życzeń urodzinowych:
Kochany
Spełnienia marzeń z okazji urodzin. /Najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin./
( Proszę o oba, bo nie wiem, które wybrać. A może ktoś mi podpowie coś ciekawszego? Będę bardzo wdzięczna)
Żałuję bardzo i przepraszam że tego dnia nie możemy być razem.
Kochany
Spełnienia marzeń z okazji urodzin. /Najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin./
( Proszę o oba, bo nie wiem, które wybrać. A może ktoś mi podpowie coś ciekawszego? Będę bardzo wdzięczna)
Kochany
Veleno jesli jestes w nim rzeczywiscie zakochana to napisz: L'amore è una ricchezza che non si compra e non si vende, ma si dona. Questo sentimento è il mio regalo per il tuo compleanno... e per ogni singolo giorno della tua vita. Jesli zas tak tylko troche troche to to/jedna z dwu propozycji byloby ok: 1.Quest'anno vorrei stupirti, strabiliarti con un regalo fantastico ed originale, ma la mia genialità potrebbe non essere apprezzata. Quindi accontentati di un classico e tradizionale... Buon Compleanno! 2.Per il tuo compleanno ti auguro di ricevere tanti regali. Il mio è quello di ricordarmi quanto sia speciale questo giorno. Tanti Auguri. A to dobre jako krotki smsm wcigu dnia by mu przypomniec..ze myslisz o nim: 1. Una scatola per te: piena di teneri, sinceri, preziosi baci e auguri. 2. C'è qualcosa di magico e di speciale nella tua vita che ti fa sembrare senza età. Tanti auguri Takze zerknij sama tu: http://www.publiweb.com/service/compleanno_frasi.html
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka