proszę o tłumaczenie. WAŻNE!

Temat przeniesiony do archwium.
CZY KTOŚ JEST W STANIE TO PRZETLUMACZYĆ. PROSZĘ !!!!!

Pojawiłeś się w mym życiu, niespodziewanie i zmieniłeś mój szary świat, w kwitnący ogród. Jednak dla mnie, to coś więcej. To Ty i tylko Ty. Bo to Ty, jesteś moją miłością. Nigdy jeszcze nie byłam tak szczęśliwa. Kiedy Cię widzę, onieśmiela mnie wszystko. Lubię dotyk Twoich rąk, lubię kiedy na mnie patrzysz. Przytulam się wtedy do Ciebie, nie zważając na nic. Jesteś całym moim światem, który mnie otacza. Pamiętam ten dzień, gdy pierwszy raz spojrzałeś w moje oczy... to było cudowne uczucie. Potem pierwsza rozmowa i dotyk ust. W końcu czułe wyznanie, które dało mi tak wiele... Nie da się zapomnieć tych wszystkich chwil, które spędzam z Tobą. Nie da się tego, wyrazić słowami. Jeśli jesteś moim snem, z którego nie chcę się nigdy obudzić. Tkwisz w każdym mym zakamarku, przenikasz mnie całą. Marzę o Tobie, w każdej sekundzie. Chce życie spędzić w Twych ramionach. Zawsze będę przy Tobie, zawsze będę Cię kochać, nie zważając na nic. Jesteś moją nadzieją na wszystko, moim westchnieniem, moją radością, moją drugą połową. Jesteś moim powietrzem, mym tlenem, moją tarczą, moim ramieniem. Bez Ciebie wszystko traci sens. Moje życie bez Ciebie, nic nie byłoby warte. Tylko Ciebie pragnę. Kocham, każdy kawałek Ciebie. Kocham za to, że jesteś, że się śmiejesz, za to, że mam po co żyć. Kocham Cię za to, że potrafiłeś wzbudzić we mnie miłość. Za to, że jesteś słodki i kochany, we wszystkim co robisz. Kocham Cię za każdy dzień, spędzony razem i każdy, w którym się nie widzimy. Jestem Twoja na zawsze. Mam nadzieje, że już zawsze będziemy razem, że to co jest tak piękne, nigdy się nie skończy. Bo jesteśmy warci tej miłości, jesteśmy warci, tego co wspaniałe. Nikt i nic, nie będzie w stanie nam przeszkodzić, ani naszemu uczuciu. Wierze, że tak właśnie będzie. Będę Cię kochać do ostatniego tchu i ostatniego bicia serca, będę kochać, jak tylko potrafię, a nawet i mocniej, niż Ci się zdaje. Nigdy nie zapomnę powiedzieć, że Cię kocham. Będę zawsze i wszędzie to powtarzać. Do końca swoich dni, a nawet i jeszcze dłużej. KOCHAM CIĘ nad życie!
Czy naprawde nikt nie podejmie sie przetlumaczenia tego? Prosze moja znajomosc włoskiego jezyka nie pozwala mi abym to osobiscie zrobila wiec zwaracam sie o pomoc na forum.
Sei apparito all'improviso nella mia vita e hai cambiato il mio piccolo mondo grigio in un giardino fiorito. Ma per me è qualcosa di più. Sei tu e solo tu. Perchè tu sei il mio amore. Non sono mai stata così felice. Quando ti vedo, tutto mi intimidisce. Mi piace quando mi tocchi, quando mi guardi. Mi stringo a te non badando a niente. Sei tutto il mio mondo, da quando per la prima volta hai guardato nei miei occhi.. era un'emozione meravigliosa. Poi la prima conversazione e le tue labbra...Poi una tenera dichiarazione che mi ha dato così tanto . è impossibili dimenticare tutti quei momenti che passo con te. è difficile spiegarlo con le parole.Sei il mio sogno, perciò non voglio/non vorrei svegliarmi mai. SEi in ogni parte di me. Ti sognio ogni secondo. Voglio passare la mia vita tra le tu braccia. Starò sempre con te/vicino ate, ti amerò sempre, non badando a niente. Sei la mia speranza,il mio sospiro, la mia gioia, la mia metà. SEi la mia aria, il mio ossigeno, il mio scudo,il mio braccio. Senza di te tutto prede il suo senso. La mia vita senza di te non vale niente. Desidero solo te. Amo ogni pezzo/ogni parte di te. Ti amo perchè esisti, perchè ridi, perchè mi dai il motivo per vivere. Ti amo perchè hai saputo "svegliare" amore in me. Ti amo perché sei dolce e amoroso in tutto quello che fai. Ti amo per ogni giorno che passiamo assieme e per quello in quale non ci vediamo. Sono tua per sempre. Spero che saremo per sempre assieme, che tutto quello che è così bello non finirà mai, perchè meritiamo quest'emozione. Niente e nessuno potrà distruggere i nostri sentimenti. Credo che sarà proprio così. Ti amerò fino al'ultimo respiro e l'ultimo battito di cuore, ti amerò come saprò, ma anche più forte. Non dimenticerò mai di dirti ti amo. Lo dirò e ripeterò sempre. Fino alla fine dei miei giorni e anche di più. ti amo più della mia stessa vita
Nie wiem jak mam dziekowac za to tłumaczenie Tobie poprostu GRAZIE MILE!
Paulino to bardzo piekny list! Ja prubuje od jakiegos czasu napisac cos tak ciepłego jak ty ale potrafie cz mozesz mi napisac cos w tym stylu tylko w senie pozegnania z ukochanym?
Sorki za brak literek za szybko chciałam napisac buziak!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa