pomozcie starej babie :)

Temat przeniesiony do archwium.
Dostalam smsa .Kurcze wstyd sie przyznac ,ale niekoniecznie go rozumiem .Przetlumaczcie dobrze dobre duszyczki ,bede wdzieczna .

Mia stella sono sicuro che tornerai in Italia.A L.... e staremo insieme. Aspetto te..
moja gwiazdo..jestem pewny ze wrocisz do wloch..i bedziemy razem.czekam na ciebie
Moja gwiazdko jestem pewien,ze wrócisz do Włoch. Do L...i będziemy razem. Czekam na Ciebie.
Martinaduli .Bardzo Ci dziekuje . Wielka buzka .
I Tobie Moniqe .Jestescie kochane .

Ciesze sie ze mozna spotkac tu zyczliwe duszyczki . Pozdrawiam goraco...
Dziewczyny a jak napisac : Chce wrocic ,ale kiedy to bedzie ?? Kiedy?? Nie moge sie tu odnalezc . Tesknie szalenczo.Zakochalam sie w Tobie i we Wloszech.
Chce wrocic ,ale kiedy to bedzie ?? Kiedy?? Nie moge sie tu odnalezc . Tesknie szalenczo.Zakochalam sie w Tobie i we Wloszech.

voglio tornare li'/in italia , ma quando lo faro'? quando?? non riesco a trovarmi qua. ho la nostalgia grandissima//da morire. mi sono innamorata di te e d'italia.
Dzien dobry wszystkim .
Dziewczyny jak poprawnie powiedziec : Dbaj o siebie. Nie przemeczaj sie.
Dzieki :)
abiti cura! - dbaj o siebie

non stancarti 1
Jak juz, to "Abbi cura di te".:-) "Abiti cura" --> doslownie: "mieszkasz opieka".;-)
dziekuje dee za poprawki...wiesz ze ja zawsze probuje ale czekam zeby ktos rzucil na te moje "wypociny" fachowym okiem :)
Rozumiem mlode dzierlatki, ale stara baba zakochala sie w mowie ciala? Chyba jestem bardzo stara baba. ;) Pozdrawiam wszystkich.
Nie rozumiem wpisu powyzej:( Czy zakochac moze sie tylko dzierlatka? Co znaczy w mowie ciala? Nie prosilam o ocene mnie,tylko pomoc w tlumaczeniu .Przykra jestes z jakiegos powodu? Czy ot tak sobie?
Dziekuje dziewczyny za pomoc . Czy moge sie zwracac do Was gdy bede jej potrzebowala? Pozdrawiam -I
mammamija jasne ze mozesz . jak nie chcesz na forum to tu masz maila do mnie

[email]
DESMINAA -WIELKIE DZIEKI -BUZIACZKI
Wracam na swoj temat .Nie moglam go znalezc .Prosze duszki pomocie mi . Przetlumaczcie. Kiepski moj stan.Zapomnialam najprostszych slow. :(
Amore.Era una sera con tante stelle in via roma. Ho incontrato te da qel giorno e nato unamore. Ogni giorno diventa piu lungo. La voglia di abbracciarti.Ti amo. Con tanta nostalgia
Amore.Era una sera con tante stelle in via roma. Ho incontrato te da qel giorno e nato unamore. Ogni giorno diventa piu lungo. La voglia di abbracciarti.Ti amo. Con tanta nostalgia

kochanie.to byl bardzo gwiezdzisty wieczor na ulicy rzym/u . spotkalem ciebie i od tego dnia narodzila sie milosc. kazdego dnia przeistacza sie / staje sie coraz dluzsza. Ochota by cie objac.Kocham cie. Bardzo tesknie
Desminaa nawet nie wiesz jak Ci dziekuje !!! Gdybym mogla dalabym Ci najwiekszy bukiet kwiatow . Jestes kochana .DZIEKUJE!!!
nie ma za co :):)
Dziewczyny stary sms prosze o tlumaczenie potem ,chcialabym cos od siebie napisac na temat biezacy .Stan jak wczesniej :(

Amore scusami se o sbagliato tikiedo perdono ti scrivo con le lacrime agli ochi Non o avuto il coraggio di vederti tiamo piu de..
Amore scusami se o sbagliato tikiedo perdono ti scrivo con le lacrime agli ochi Non o avuto il coraggio di vederti tiamo piu de..

kochanie przepraszam cie jesli sie pomylilem ...prosze cie wybacz mi...pisze ci ze lzami w oczach...nie mialem odwagi zeby cie zobaczyc ...kocham cie bardzo

ps. mam pytanko :skad on jest ..jakie miasto?
..nastepna urobiona..
mangialardo...o co ci chodzi???? jaka urobiona??????????
wytlumaczy mi ktos o co chodzi??? z tym wpisem?
Desminko, nie rozumiem jak "stara baba" moze zakochac sie w wygladzie i pieknych slowkach swojego amore. Uwazam, ze dorosla kobieta powinna byc powazniejsza i zakochac sie nie tylko w wygladzie, ale rowniez poznac swoje amore tak troszke glebiej. Skoro jezyk zna na poziomie takim jak widac powyzej, to nie ma mozliwosci poznania tego. Poza tym uwazam, ze ten Wloch nie traktuje ja powaznie skoro "zakochal sie" tylko w jej egzotycznej urodzie. Nie znajac jezyka nie moga popznac sie. Troche haotycznie pisze, ale jestem przy kompie z doskoku. Pozdr.
Można też powiedzieć: "Riguarda ti" - Dbaj o siebie :)
ale tu confusione...kto ma dbac o siebie o co znow chodzi z tym wpisem ?????

pozdro.
Temat przeniesiony do archwium.