prosze bardzo o tlumaczenie...

Temat przeniesiony do archwium.
4 mesi fa ho conosciuto una ragazza..........siamo diventati ottimi amici (forse anche troppo) ma lei mi piace molto........ci sto bene e nn vedo l’ora che arrivi il fine settimana x vederla.purtroppo lei ha il moroso! secondo te dovrei dirle che mi piace o potrei mettere a rischio la nostra amicizia?

proszeee
4 miesiace temu poznalem pewna dziewczyne...... stalismy sie bliskimi przyjaciolmi (moze nawet za bardzo bliskimi) ale ona bardzo mi sie podoba..... dobrze sie z tym czuje i nie moge sie doczekac, kiedy nadejdzie weekend, zeby ja zobaczyc. niestety ona ma narzeczonego! twoim zdaniem powinienem jej powiedziec, ze mi sie podoba czy w ten sposob ryzykuje nasza przyjazn?
hm.. dokladnie to nie wiem, to zalezy od dziewczyny (od charakteru) jak na to zareaguje. na miejscu tej dziewczyny.. ja bym z tej przyjazni nierezygnowala. jesli bym hm.. (byla dlugo z tym chlopakiem to bylo by nadal ok, a z toba wybrala bym tylko przyjazn) jesli stwierdzilabym ze niema sensu tego zwiazku ciagnac dalej... to inaczej i by bylo z toba.. ale pytanie do ciebie? zastanwo sie czy ona ci sie podoba? czy tez czujesz cos wiecej do niej? ii czy zwara na ciebie uwage? czy z chllopakiem jej sie uklada? jesli tak to na nic wiecej nie ma szans. jesli nie to mozesz zrobic, male zamieszanie.. i wszystko sie moze zmienic, a wtedy ty bedziezs na jego miejscu...:)

proszee o tlumaczenie... ;)

Zostaw uwagę