proszę krótką wiadomość...może ktoś pomoże co?

Temat przeniesiony do archwium.
tutto questo perche volte nella vita ci dimentichiamo che ce' il destimo...ci siamo trovati come per magia e ora non possiamo fare e meno uno dell altro il destino sicuramente sara' il giudice nostra vita...losciamo a (...)i nostri sogni diventimo realta'...sei convinta???si???
skad ja znam te wyznania:-)
sami poeci:-)
nie komentuj, bo znowu ci sie oberwie :-P

tutto questo perche volte nella vita ci dimentichiamo che ce' il destimo...ci siamo trovati come per magia e ora non possiamo fare e meno uno dell altro il destino sicuramente sara' il giudice nostra vita...losciamo a (...)i nostri sogni diventimo realta'...sei convinta???si???

a wszystko dlatego, ze czasem w zyciu zapominamy, ze istnieje przeznaczenie..znalezlismy sie jak za sprawa magii i teraz nie mozemy byc bez siebie. przeznaczenie bedzie z pewnoscia sedzia naszego zycia...zostawmy (komus/czemus).....nasze marzenia sie spelnia..jestes przekonana?? tak??
kochanie napisalam to, bo sama takie wyznania otrzymywalam(kupe lat temu-piekne czasy)..
i myslalam sobie"ojeju jaki ten moj pan maz romantyczny"...a tu widze,ze nie on sam:-)
..nooo, jak to ktos powiedzial " w genach to maja" ;D
dzięki dziewczyny za tłumaczenie ..Kasia i jak skończyła się twoja historaia dobrze?..wiesz ja też do tego podchodzę sceptycznie ,bo to miłość na odległość a po za tym zawsze na poczatku jest "miodzio"
8 lat razem(w tym 6 slubu)...moze i nie ma milosnych wierszykow codziennie ale sa inne piekne sytuacje(codziennie)
aaa.historia nie skonczyla sie...TRWA:-)
no to moje gratulacje że trafiłaś na taki skarb..ja tam nie wierze że wszyscy włosi to "babiarze",zresztą masz żywy przykład swojego męża. GRATULUJĘ!!
madra dziewczyna:-)
ja z kolei tych co znam to najnormalniejsi chlopacy na swiecie:-)
wszystkie moje kolezanki-wiekszosc jest z tego forum-maja normalnych,kochajacych mezow,narzeczonych itd.
powodzenia
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia