Dostalam cos takiego / tu sei lontana ma sei stretta al mio cuore, dai tesoro vieni da me e ti sarò sempre vicino... ti amo da impazzire! senza di te ho voglia di morire!! Ty jestes daleko ale jestes ??? w moim sercu a dalej??
jestes daleko ale jestes bardzo bliska (doslownie scisnieta) memu sercu, kochanie przybadz do mnie bede zawsze blisko ciebie, kocham cie do szalenstwa, bez ciebie chce umrzec
monita29
03 kwi 2007
Nic nie szkodzi, ze nie odpisujesz na czas i tak jestem ci bardz,bardzo wdzieczna!!Ps.20 kwietnia jade do Wloch wiec bedziesz miec z glowy ,ale do tego czasu nie dam ci spokoju!! Papatki i Caluski!
monita29
02 wrz 2010
Dziewczyny prosze o pomoc w tłumaczeniu na wołski! To co napiałeś jest bardzo piękne i zarazem bardzo smutne!
gosiaBG
02 wrz 2010
Moze zacznij sie uczyc wloskiego, albo pracowac ze slownikiem? Wyrazenia, ktore chcesz tlumaczyc nie sa wcale takie trudne...
Quello che mi hai scritto e' cosi bello ma anche cosi triste
martuniaL
02 wrz 2010
gosia jej pierwszy wpis jest z 2007 roku , skoro ten co ja tak kochal i mial byc tak z nia blisko , i miala do niego jechac to chyba od 2007 do 2010 powinien ja nauczyc wloskiego a chociazby podstaw bo moze nie kazdy kuma od razu...
janek335
02 wrz 2010
proszę o przetłumaczenie tego zdanka:
"Uwielbiam myśleć o Tobie, gdy zasypiam."
"Nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się o kimś tak intensywnie myśleć"
"Nie wyobrażasz sobie, jak bardzo tęsknię za Twoim uśmiechem"
gosiaBG
03 wrz 2010
no oczywiscie, ze po 3 latach (conajmniej) powinna sie czegos nauczyc, a zwlaszcza takich prostych slow, o jakie prosi, by przetlumaczyc... Dla mnie to niezrozumiale, ja sie ucze wloskiego dopiero od kilku miesiecy, jak sie czegos bardzo chce, to sie to osiagnie...
Gośka no i po co ten głupi komentarz nie chcesz to nie tłumacz i basta po co ta złosliwość !!!!
martuniaL
04 wrz 2010
">Gośka no i po co ten głupi komentarz nie chcesz to nie tłumacz i
>basta po co ta złosliwość !!!!"
a to jednak jakies slowo znacz po wlosku "basta" .... "brawo"
goska nie napisala glupiego komentarza tylko swierdzila fakty !!!! a co do glupoty to moze popatrz troche na siebie ....
aulait
04 wrz 2010
w 3.5 roku nie zdazylas sie niczego nauczyc? Zenada, takie jak ty wyrabiaja nam opinie latwych idiotek...
gosiaBG
04 wrz 2010
Lojeju, co za frustracja ;) Mialam tylko na mysli, ze bys moze czasem skorzystala ze slownika. Albo z podrecznika do nauki wloskiego.